Mallusjoen nuorisoseura ry
 

Mallusjoen nuorisoseura ry

on ylläpitänyt kylän kulttuuritarjontaa jo vuodesta 1902. Nuorisoseura toimii pääosin vuonna 1916 rakennetussa seurantalossa.

Seurantalolla pelataan sählyä ja pingistä sekä näytellään jopa niin hyvin, että Esko -patsas on saavutettu ennätykselliset viisi kertaa. Mallusjoen urheilukentällä pelataan jalkapalloa ja koululla pidetään perhejumppia. Vapaaehtoisilla ryhmien vetäjillä on toiminnassa suuri rooli.

Loppukesästä kuunnellaan erilaisia kulttuuriesityksiä. Kulttuuriesitysten lomassa verestetään vanhoja tuttavuuksia ja siemaillaan melko sivistyneesti olutta. Kyseessä on tietysti legendaarinen Takinkääntöviikko. Lue lisää sivulta Takinkääntöviikko.

Nuorisoseura osallistuu myös muuhun kylän toimintaan ja järjestää tapahtumia yhdessä kyläjohtokunnan kanssa. Näistä mainittakoon mm. koko perheen urheilutapahtuma viime kesältä. Nuorisoseura myös tukee Mallusjokilehteä, kylän internet-sivuja ja nuorisoseuran ansiosta kylällä on kaupungin päiväkotikin.


Seuratalo

Vuosina 1973-8 talkoilla kunnostettua ja 1990-luvulla modernisoitua seurantaloa voi myös vuokrata yksityistilaisuuksiin. Kohtuuhintaisella vuokralla saa mukavan maalaismiljöön erilaisiin tapahtumiin. Talolla on vietetty vuosien saatossa monet syntymäpäivät ja moni nuoripari on papin aamenen jälkeen juhlistanut hääpäiväänsä Mallusjärven rantatörmällä. Näyttämöllä varustettuun saliin mahtuu 200 henkeä ja 120 mahtuu pöytien ääreen. Keittiö on nykyaikainen ja talossa on erillinen ravintolan puoli ja sisävessat. Seuratalon osoite on Seuratalontie 37. Siis, kun on aihetta kokoontua soita Mika Lampiselle p. 050-1598 tai laita sähköpostia jonne@jonne.fi.
Tarkista seuratalon varaustilanne TÄSTÄ.Seuratalon_varaustilanne.html


Harrastustoiminta

Nuorisoseuran järjestämää harrastustoimintaa löydät sivulta Harrastuksia.


Jäseneksi

Nuorisoseuran jäseneksi voit liittyä tästä: www.nuorisoseurat.fi/mallusjoen-nuorisoseura


Alla esimerkkikuvia Nuorisoseuran toiminnasta sekä talosta kuvaesityksen muodossa. Voit myös klikata yksittäistä kuvaa suurentaaksesi sen.


 

MALLUSJOKI