Palvelut

PALVELUT 

Kunnan järjestämiä palveluja oli saatavilla 1970 -luvulle saakka: koulu, pyhäkoulu ja postitoimisto. Viimeinen kunnallinen palveluna kirjasto lakkautettiin v. 1988. Nykyään kunta järjestää ainoana palvelunaan Putulankulmalle kylätaksin tiistaisin Putulasta kirkonkylään ja takaisin. 

Kirjaston lakkauttaminen 1980 -luvun lopulla sai kyläläiset perustamaan kirjasto- ja kotiseutuyhdistyksen, joka pitää kirjastoaan auki ympäri vuoden tiistaisin klo 18-20. Kirjasto toimii kirjojenlainauspisteenä ja ainoana kulmakunnan yhteisenä kyläläisten rupattelupaikkana. 

Jokapäiväiset tavarat haetaan Hämeenkosken tai Lammin keskustasta tai ostos- tai työmatkojen yhteydessä kaupungista. Kesällä kylässä toimii marjatilan yhteydessä kahvio ja kesäkauppa, jossa myydään jauhoja, mehuja, leivonnaisia jne. 

Hämeenkosken keskustasta on saatavissa seuraavia palveluita: kirkolliset palvelut, ravintola, taksi- ja linja-autoasema, kunnantalo, posti, pankit, ruokakauppoja, apteekki, terveyskeskus, erilaisia liikuntapalveluja sekä muita "mukavuuspalveluita"

 

 

 


Putulan kirjasto- ja kotiseutuyhdistys ry