This is finnish homepage
Tervetuloa lukemaan perheeme kotisivua !! 
Jos haluat, lähetä viesti meille, niin otamme yhteyttä. Osoitteesta tavoitat :
*Eeron * Kaarinan *Markon  ja*Teemun Selausta
Rentoutua  voi  vaikka kuuntelemalla silkkitietä tai ulkoilemalla -
-vaikkapa sauvakävellä tai hiihtää Lahden maastoissa.Toivotan hyvää JOULUA 2010.
Mutta kotisivumme on ja pysyy sillä se on staattinen merkintä phnetin tietokoneen muistissa. Se on, sitä ei ole luotu, vaan se pysyy mikäli serverissä poweri päällä ja yhteytesi on kunnossa. Meidän yhteytemme on kunnossa, sillä se on kiinteää luokkaa, ja siitä pidetään päivttäin yllä ja sitä voisi luonnehtia kiinteäksi.
Toivotamme sinulle siunausta vuodelle 2010 ja muutenkin eteenpäin...

Tätä kotisivua päivitetään aina tarvittaessa...

Nyt taas uusi vuosituhat uudet jutut, ja ajatukset...

__________________________________________________________

Kaarina

Olen tämän perheen äiti.

Ole reipas ja rehellinen perheen dynamo. Suoruuttani säilytän liikkumalla paljon. Talvella hiihdän valkoisilla hangilla, ja kesällä pyöräilen pitkin maaseutua ihastelemassa luontoa. Luen paljon ja teen käsitöitä. Mieheni kanssa hoidamme yhdessä kotityöt, sekä sisällä että ulkona.

Toimin nyt Mariankammarissa emäntänä.

 

[Paluu pääsivulle]

__________________________________________________________

Eero

 

Olen kahden reippaan (ei Lahden reipas) pojan isä. Perheemme asuu Helsingin lähellä suuressa (ent) urheilukaupungissa Lahdessa. Aikaisemmin toimin graafisella-alalla monissa eri esimies tehtävissä. Niipä tämän kotisivun ylläpito ei ole vierasta.

Harrastuksiini kuuluu monenlaista puuhailua puutarhassa, -mökillä ja kotitalossamme. Mielelläni kokkaan ja osallistun myös kodin askareisiin, sillä nyt minulla on siihen aikaa. Nyt vain huomaa, että ei kerkiä kaikkeen ja päivä päivältä hommat hoituvat kuitenkin. Joten onneksi on muita ripeämpiä ja nuorempia, jotka tekevät ne mitkä minulta jää tekemättä. Aikanaan tuo uusi "polvi" hoitaa hommat kuin hommat.

Tämä netti on hyvä

kun täältä saa infoa tulevasta ja menneestä, myös musiikista, jota mielelläni kuuntelen. Mp3 on kuunneltavaa luokkaa, mikäli arvaan seuraavaksi kuunnellaan Ip:tä. Mikä seuraa Italliumia...Finlandium?

____________________________________________________________

Ohessa muutama linkki:

Phnet***Sää***Rmt***Rmt Audio*** ESS ***Lahti***Laune

 

[Paluu pääsivulle]

Tässä Sinulle hyvä ruoka-ohje, voit valmistaa vaikka sunnuntain lounaaksi. Kannattaisi kokeilla!

________________________________________________________________________

Wellingtonin yrttinen broilerifilee

4 kpl broilerin rintafilee, suolaa, valkopippuria, öljyä paistamiseen, 1 kananmuna voiteluun, 2 valmista voitaikinalevyä, seesaminsiemeniä koristeluun.

Tuoreyrttitahna: 3rkl basilikaa silputtuna, 3rkl persiljaa silputtuna, 1rkl tilliä silputtuna, 1rkl salviaa silputtuna, 2 murskattua valkosipulinkynttä, 1rkl juoksevaa hunajaa, 1rkl smetanaa, 1tl mustapippuria

Paista fileet lähes kypsäksi pannulla. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Kauli sulaneet voitaikinalevyt pituussuunnassa noin 3mm paksuisiksi ja puolita levyt.
Valmista yrttitahna sekoittamalla ainekset keskenään tehosekoittimessa. Levitä tahnaa tasaisesti taikinalevyjen keskelle, mutta jätä taikinan päistä noin 1 cm;n pituiset palat ilman tahnaa.

Kääri fileet voitaikinalevyyn siten, että fileen päät jäävät hiukan näkyviin. Voitele saumakohta kananmunalla ja nipistä reunat yhteen. Nostele palat varovasti uunipellille kiinnityskohta alaspäin. Voitele kananmunalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes taikina on saanut kullankeltaisen värin. Tarjoa keitetyn riisin ja vihannesten kera.

HYVÄÄ RUOKAHALUA !

ps. ehdota taas uutta ruokaohjetta......

[Paluu pääsivulle]

 

 

  __________________________________________________________

Marko

Olen töissä Lahdessa. Asun Lahdessa, yhteystiedot saat sähköpostin kautta (ohessa yllä on osoite).

Olen kiinnostunut lähes kaikesta urheilusta, mutta etenkin englannin valioliigasta sekä suomalaisesta jääkiekosta. Valioliigajoukkueista Liverpool ja Coventry ovat sydäntä lähellä.

Suomalaisista lätkäjoukkueista suurimpia suosikkejani ovat HIFK ja Pelicans. Jos sinulla on samoja kiinnostuksen kohteita voit kirjoitella.

Itse harrastan mm. sulkapalloa ja lenkkeilyä, myös tennistä ja futista tulee joskus kesäisin pelailtua.

[Paluu pääsivulle]

__________________________________________________________

Teemu

Voit kertoa osoitteeseemme keilailusta, minä olen erittäin kiinnostunut kaikesta keilailuun liittyvästä materiaalista. Erilaisista kisoista haluaisin erityisesti tietää. Käyn itse keilaamassa melkein joka päivä ja heitän kisoja kolme - viisi kertaa kuukaudessa. Suosittelen keilailua lämpimästi jokaiselle, se on hyvin hauskaa, varsinkin jos saa kaatoja.

MENKÄÄ NYT RIPEÄSTI KEILAAMAAN LAHDEN KEILAHALLIIN KEILAHALLI ON ERITTÄIN VIIHTYISÄ. KEILAHALLISSA ON 20 RATAA JA AUTOMAATTISET PISTELASKURIT. LAHDEN HALLILLA ON MYÖS VÄLINEMYYMÄLÄ, SITÄ PITÄVÄT SUOMEN PARHAIMPIIN KEILAILIJOIHIN KUULUVA JOUNI HELMINEN JA PAULIINA AALTO.

LINKKEJÄ:

1. Pro Shopin sivuille 2. Jouni Helmisen sivuille 3. Pauliina Aallon sivuille

(Keilailu linkkejä)

**Bowwwling ***Suomen keilailuliiton sivuille ****Rännimestarien sivuille

*****Torpedoksen sivuille******Carbon sivuille

(Muita linkkejä)

Ajaxin sivuille Nokian sivuille Dingon sivuille Ilmaisia tekstiviestejä Ilmaisia tekstiviestejä

Muistakaa ottaa yhteyttä osoitteeseemme

Kiitos!

[Paluu pääsivulle]

 

 

 

 

Family Welling

We are living in Finland. Our home town is Lahti, which is situated near by Helsinki. Lahti is well-known wintersport city but there is warm in summertime however.

Marko and Teemu are intrest in all kinds of sports. Teemu likes Specially bowling and he almost lives in the bowling hall of Lahti. Ice hockey and football belongs also to Marko`s life.

We are a very typical Finnish family. We are doing all kinds of fun together. I wish everything good for you.

Tell me if you are reading these homepages. If you`ll write a netgard this is our mail address .

 

 

[RETURN]