Meksikon Elvis

Suomen suvessa

Jonathan on kotoisin Mexico Citystä ja saapui täksi kesäksi Suomeen ystäviään tapaamaan sekä esiintymään. Hernandez on esittänyt Elvistä leipätyökseen viimeiset 6 vuotta. Innostus rockin kuninkaan musiikkiin lähti jo varhaisessa lapsuudessa. -Äitini on tanssija ja lapsena tykkäsin tanssia äidin kanssa. Kuuntelin kaikenlaista musiikkia jo silloin. Monissa eri bändeissä olin mukana ja myös niissä soitettiin Elvistä.

Musiikki on Jonathanille eräänlainen elämäntapa joten sen tekemistä hän ei tule koskaan jättämään mutta skaala tulee Elviksen lisäksi varmasti laajenemaan. -Uusia ideoita on kyllä jo mielessä mutta nyt on vielä Elviksen aika!

Yleisö haltioissaan

Jonathan viettelee kesää Suomessa ainakin elokuulle asti. Jos keikkoja riittää saattaa olla että harkitsee jäämistä tänne syksyksi ehkäpä talveksi. Hän on esiintynyt ympäri Espanjaa, saaret ja manner ovat tulleet tutuiksi. Viime talvena Teneriffalla, Suomi Pubissa jota pitää Mikael Björklund. Mikaelin äiti, jolla myös on Teneriffalla tanssiravintola, oli tavannut rannalla hyvin soittavan ja laulavan nuoren miehen ja ehdotti tätä artistiksi. Yhden koesunnuntain jälkeen ei tarvinnut kauaa miettiä työsuhteen kestoa. Yleisö oli Elviksen haltioissa koko talven. Helsingissä ja muutamissa muissa eteläisissä kaupungeissa, Jonathanilla on ollut mukavasti keikkoja ja hän on erittäin ihastunut Suomeen. -Luonto on aivan upea. Vihreät puut ja kirkkaat järvet tietysti ja sauna. Ainoa mihin minun on ollut vaikea tottua ovat yöttömät ja valoisat yöt, Kertoo Jonathan, joka esiintyi yllätyksenä OEPFC:n kesämeetingissä 10.7.04, Hotelli Waltikassa Valkeakoskella. (www.labambafun.tk)

Jonathan, Good Luck, Thank You and God Bless.


Teksti:
-Bluebird- 
12.8.2004


Kuvat:
OEPFC


Takaisin pääsivulleEsiintymisasuja Jonathan Hernandez, 28, on tehnyt itse ja niitä on myös teetetty hänelle mittatilaustyönä. Jonathanin suosikki Elvis-biisi on "Such a night".