Elvis-kerhon presidentti Hannu Ignatius informoi ajankohtaisista kerhon asioista tällä palstalla.

 

     
       
       
   
 Tampere 22.12.2010

”On a Snowy Christmas Night…”


Perinteinen Pressan joulupalsta on kirjoittamista vaille – ja tuntuu, että lähes kaikki on tältä vuodelta tullut jo joulu-Kingin pääkirjoituksessa ja taannoisessa joulukuun alun Pressan palstassa sanottua. Vielä ehkä kuitenkin jokunen sana… Ja pian voimme itse kukin rauhoittua tahoillamme joulun viettoon, vaikkakin vain pidennetyn viikonlopun muodossa. 

Kun istuin tänään pienen ja lämpimän juttutuokion ääressä ystäväni Jutan kanssa, totesimme kuin yhdestä suusta – että vuosi on ollut hektinen muutosten vuosi ja siihen on mahtunut näin pienen maan kuviot huomioiden paljon. (Kuten pääkirjoitukseni joululehdessä otsikoin…) Se, että vuoteen mahtuu paljon tarkoittaa käytännössä sitä, että aika kuluu nopeasti, matelematta – ja eivät ne muutoksetkaan aina pahasta ole. Päinvastoin. Itsellänikin työrintamalla muutos parempaan oli suorastaan tervetullut! Meidän suomalaisten vinkkelistä katsottuna on hienoa huomata, että ”Elvis-rintamalla” täällä todella tapahtuu jotain lähes jatkuvasti. Monet varmasti muistavat, että toisinkin on ollut. Tällainen yleinen hyvä vire ja hyörinä ovat varmasti omalta osaltaan olleet auttamassa ihmisiä laman ja ahdingon yli. Ja kuten tiedetään, on monella osa-alueella jo selvästi valoisammat näkymät edessä.  

Harmaan arjen tekevät mielekkääksi ”arjen helpottajat”, joista aiemmin olen Pressan palstalla kirjoittanut. Siis artistit, jotka pistävät itsensä ja ammattitaitonsa totaalisesti likoon ja helpottavat työllään arkeamme. Näihin Elviksen ja monen, monen muun ohella kuuluu laulaja ja kunniajäsenemme Kari Tapio, jonka yllättäen menetimme 7.12. Ystäväni Jukka Lahdesta totesi äskettäin Kari Tapiosta enemmän kuin osuvasti: ”Hommat jäivät [laulajalla] täysin kesken, mutta ennen kaikkea suomalaiset menettivät osan itsestään.” Tänään, Kari Tapion hautajaispäivänä, tämä koettiin konkreettisesti miehen siunaustilaisuudessa. Paikalle kansalle avoimeen tilaisuuteen kertyi satoja ihmisiä jättämään jäähyväiset rakastamalleen taiteilijalle. Lähetin myös clubin puolesta arvostetun kunniajäsenen perheelle adressin, kun itse en päässyt paikalle. Kiitos Kari tunnelmista, musiikista ja muistoista… ”There will peace in the valley for you…”

Joulu on rauhoittumisen ja yhdessäolon aikaa. Pitäkää hyvää huolta läheisistänne ja rakkaimmistanne. Ja muistakaa sana ”kiitos”.

Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta 2011!


Tampereella 22.12.2010

Hannu

 

 
     
     
       
     
Vanhemmat "Pressan Palstat" voit lukea täältä