TARİŞOLIIVI
 

Meillä on pitkä kokemus oliivien jalostuksesta aina vuodesta 1915 alkaen.

Turkki - Pieni matkaopas
Online Users

Kirjanmerkki / Jaa


 

suurenna

Tariş tuotteet

Tuotekataloogi 1.pdf Yhtiönesitys tuotteinen.pdf
Tuotekataloogi 2.pdf Yhtiönesitys tuotteinen2.pdf
Luomutuotteet.pdf Pakkaus tiedot.pdf
Luomutuotteet2.pdf Pieniopas.pdf


Lataa Adobe Reader

Suomessa vähittäiskaupoista saatavina:

suurenna suurenna suurenna suurenna
Klikka suurenna tuote kuva
suurenna suurenna suurenna suurenna

suurenna

Englannin, saksan, ranskan kielisiä tietoja: www.ta-ze.com.tr

Turkin kielisiä tietoja meistä löydät: www.tariszeytinyagi.com

>> YHTEISTIEDOT SUOMESSA <<

Tariş tuotteet

Turkkilainen pataruoka resepti

Ainekset 6 annosta
1 rkl Tariş oliiviöljy
1 kg karitsanpaistia kuutioina
1 sipuli pieneksi leikattuna
1 rkl tomaattipyree
1 ,5 tl vehnäjauhe
1,5 tl suola
1 litra vettä
2 kpl keskikokoinen tomaattia  kuorittu, (upota tomaatteja kuumaan veteen minuutin ajan saat käsin kuorittu tomaatit helposti) kuutioina leikattu, siemenet  poistettuna
Tee maustepussi johon laitat 1,5 tl oregano, 1,5 tl basilika (ei ole pakko), 2 kynsi valkosipulia, 2 kpl laakerinlehti, 1tl kokonaista mustapippuria, 1 nippu persiljan varsi ja juuret


Ohje

  1. Kuumenna Tariş oliiviöljy kattilassa.
  2. Ruskista lihat kuumassa Tariş oliiviöljyssä 8-10 min.
  3. Lisää sipulit ruskista 2 min.
  4. Sekoita tomaattipyree joukkoon, 2 min.
  5. Sekoita vehnäjauhot joukkoon, 1 min.
  6. Lisää vesi, suola, maustepussi ja sekoita  ainekset keitä miedolla lämmöllä 15 min.
  7. Laita ruoan päälle tomaattikuutiot ja  jatka keittämistä 15 min.

Sitten tarjoile vaikka riisin kanssa. Afiyet Olsun!

TARİŞ TV MAINOS

Kommentoi

   
         
free counter with statistics