Turkki - pieni matkaopas
Turkin kansallislaulu
 
Tee aloitussivuksi

29.08.2006 läh.
View My Stats

 

Loading

 

TÜRKİYE YE HOŞ GELDİNİZ - TERVETULOA TURKKIIN

Turkki - pieni matkaopas

Turkki - pieni matkaopas on vuodesta 1998 lähtien Turkin matkailuun erikoistunut nettimatkaopas! Tästä sivustosta saatte tietoja Turkista laidasta laitaan. Turkki - pieni matkaopas on yksityishenkilön Web-sivusto joka kertoo epävirallisesti Turkista. Nauttikaa sivustosta!

Oletko ihastunut ranta/kaupunkilomiin?
Silloin rakastut Turkkiin.

Turkin kaupungit ovat yhtä erilaisia kuin unelmasi, minkä huomaat ensi näkemältä. Löydät vihreitä keitaita sykkivän elämän keskellä, perinteitä ja nykyaikaa ja nautit värikkäistä auringonlaskuista kristallinkirkkaan meren yllä.

Etkö kaipaa loputonta talvea? Lähde Turkin aurinkoon. Turkki on näkemisen arvoinen! Istanbuliin

Side

Side

Turkki

Lomamatkojen Turkki

Alanya

Alanya

Belek

Belek

Gümbet

Gümbet

Bodrum

Bodrum

Marmaris

Marmaris

Äkkilähdöt

İçmeler

İçmeler

Tietoja Turkista!

Turkki on meille pohjoisen asukkaille tuttu matkailumaa. Turkki on osa Eurooppa, osa Aasia, osa Kaukasia sekä osa Lähi-itä. Lyhyesti Turkki on Euraasialainen maa. Niin sanottuna Turkki sijaitsee maailman keskustassa. Sieltä löytyy moderneja hotelleja, kansainvälisiä ylellisyyksiä sekä kaikenlaisia vaativille lomailijoille tarkoitettuja nykyaikaisia houkutuksia, hotellien upeista uima-altaista maailmankuuluihin ravintoloihin ja huvittelupaikkoihin. Kuitenkin se on vanha matkakohde myös meille pohjoismaalaisille jo siitä lähtien, kun viikinkiesi-isämme varangit* - muodostivat Bysantin keisarin henkivartioston. (Varangit* eli varjagit olivat slaavien nimitys pohjanmiehille, joiden joukossa kulki myös suomalaisia. Eritoten tällä nimellä kutsuttiin nykyisen Venäjän alueen, Bysantin ja Kaspian alueen muslimiruhtinaiden palveluksessa olevia henkivartiokaartilaisia. Selvennykseksi, Bysantissa ja Venäjällä ei tietenkään ollut muslimiruhtinaita vaan joko kristittyjä tai pakanoita. Pakanalla tarkoitetaan ei-kristitty, ei-muslimi ja ei-juutalaisia.)

 

Tavallisin tapa matkustaa Turkkiin on ostaa seuramatka. (Esim. Lomamatkat, Finnmatkat, Kaleva Travel, TEMA-matkat) Ennen kaikkea silloin, jos matka on ensimmäinen. Matkatoimistot tarjoavat miellyttävät järjestelyt, nopeat ja mukavat lennot sekä hyvät hotellit jopa halvimmissa hintaluokissa. Niillä on osaavat oppaat, jotka tietävät mitä pohjoismaalaiset ensisijaisesti haluavat nähdä ja kokea. Tosin ensimmäisestä matkasta maahan, jolla on niin paljon tarjottavanaan, tulee luonnollisesti vain "ruokahalun kiihoke". Sillä varmasti tulet uudelleen, kun kerran olet löytänyt Turkin. Niin tekevät useimmat meistä - vuosi toisensa jälkeen. Kaikki suurimmat matkatoimistot järjestävät 1-2 viikon pakettimatkoja Turkin etelä- ja länsirannikoille, pääasiallisesti huhtikuun alusta lokakuun loppuun. Luonnollisesti voit matkustaa myös reittilennolla. Matkatoimistoista ja lentoyhtiöiltä saat kaikki tiedot. Reittilentoja käyttävä voi myös saada nk. 'pakettimatkoja", joiden hintaan sisältyy hotelli, ateriat ja kiertoajelut. v 2011 ja 2012 Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi valittu Turkish Airlinesilla on suorat lennot Helsingistä Istanbuliin 2 kertaa vuorokaudessa. puh. 0100 84 844 Web: www.turkishairlines.com

Emme ole vastuussa sivuston linnkkien sisällöstö!

EGEAN SUOMALAISET YHDISTYS

Davutlar Mah. Deniz Cd. Beyaz Ada Sitesi No 7
09400 Kuşadası – Aydın – Turkki

Puh: +905308298695

egefinder@egefinder.com

Whatsapp: +358443422500

egefinder.com

Facebook ryhmä

Facebook sivu

JÄSENHAKEMUS

 

Turkin Uutiset

Kommentoi

Nuori, dynaminen, ahkera ja yritteliäs!

Kirjanmerkki / Jaa

Käyttäjä(t)

 
 
 
 
Vuodesta 1998 lähtien Turkin matkailuun erikoistunut nettimatkaopas. Tietoja Turkista laidasta laitaan. Nauttikaa sivustosta!. Turkki on näkemisen arvoinen!
Viehättävä Side sijaitsee Turkin hienolla ja historiallisella Rivieralla. Siden vanhassa keskustassa, antiikinaikaisten raunioiden päällä ja lomassa, sykkii moderni turkkilainen elämänmeno.
Vieraanvaraisuutta, lämpöä, edullista lomaviettoa ja ripaus idän eksotiikkaa – tätä kaikkea on Lomamatkojen Turkki.
Vilkkaassa ja viehättävässä Alanyassa nautit hyvistä rannoista sekä loistavista ruokapaikoista ja ostosmahdollisuuksista, perheen tai ystävien kanssa.
Belekin lomaparatiisi on suunniteltu niille, joille vain paras on kyllin hyvää. Jos toivot lomaltasi luonnonläheisyyttä, liikunnallisuutta tai vain silkkaa suloista joutilaisuutta, on Belek oikea valinta.
Bodrumin kaupungin kupeessa sijaitseva Gümbet hienoine hiekkarantoineen on matkailijoiden suosima rantakylä. Koko Bodrumin niemimaa on yhdistelmä kaunista luontoa ja hienoa historiaa – täällä saat lomailla postikorttimaisemissa!
Bodrumin niemimaa on yhdistelmä kaunista luontoa ja hienoa historiaa – täällä saat lomailla postikorttimaisemissa!
Parissakymmenessä vuodessa pienestä kalastajakylästä vilkkaaksi lomakaupungiksi kasvanut Marmaris on kokenut viime vuosina virkistävän muodonmuutoksen.
Marmariksen naapurissa sijaitsee viehättävä ja vehreä Içmelerin pikkukaupunki kauniine puistoineen ja istutuksineen.
Edulliset vuokrattavat loma-asunnot, lomatalot ja lomahuoneistot