A-nuorten SM-kulta varmasti Lahteen
23.9.2003
FC Kuusysi ja Reipas kisaavat vielä, kumpi on maan ykkönen. Lahtelaiset kasvattajaseurat FC Kuusysi ja FC Reipas ratkaisevat tämän vuoden A-nuorten Suomen mestaruuden kohtalon. Sarjaa viiden pisteen erolla johtavalla FC Kuusysillä on jäljellä yksi ottelu, Reippaalla kaksi. Jos Reipas keskiviikkona voittaa TPS:n kotonaan kilpajuoksu jatkuu lauantaina. Jos Reipas menettää pisteenkin, FC Kuusysi on Suomen mestari. Parhaimmassa tapauksessa Lahteen voi tulla kaksi ensimmäistä sijaa. "Nyt jännitetään ensin keskiviikkoa, sitten keskitytään lauantaihin. Jännää on", FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho ähki. Kangasaholla on A-nuorten Suomen mestaruus FC Kuusysin A-nuorten kanssa vuodelta 1994. 1990 ja -93 hän valmensi lahtelaiset SM-sarjan kakkosiksi.
FC Kuusysin viikonlopun ottelu Lohjalla oli trilleri-tyylinen taisto. Vastustaja LoPa kammotteli putoamista vastaan ja teki tiukkaa vastarintaa loppuun asti. FC Kuusysi painoi peliä vastustajan päätyyn, mutta Lohja iski terävästi vastahyökkäyksillä takaisin. Ottelun ainoaa osumaa saatiin odottaa peliajan viime hetkille. Vaihdosta tullut Matti Nykänen pääsi lopulta tuikkaamaan lahtelaisille osuman etunurkasta. "Tällainen voitto olisi joskus muulloin ansaittu hyvän pelin jälkeen, nyt saatiin se kovan taistelun ja yhden räkämaalin ansiosta", Kangasaho kertoi. "Toisaalta on pakko kiittää poikia ja todeta, että meidän jätkät ovat oppineet voittamaan näitä matseja. Lähdimme siitä, ettei omiin tehdä, mutta huh-huh, 89. minuuttia saatiin jännittää ennen kuin oma osuma syntyi". FC Kuusysin parhaita olivat topparina pelannut joukkueen kapteeni Jarno Järvinen ja keskikentän Konsta Hietanen. Järvinen valoi joukkoihinsa rauhallisuutta ja Hietanen paiski töitä.

A-Kuusysi nousi yksin kärkeen
15.9.2003
FC Kuusysi nousi lauantaina jalkapallon A-nuorten SM-sarjassa yksin keulapaikalle. FC Kuusysi ryvetti Jalkarannassa helsinkiläistä Malmin Palloseuraa 8-0 (2-0) numeroin. FC Kuusysi sai heti ottelun alussa ensimmäisen maalinsa Joonas Siikalan viimeistelemänä. Tämän jälkeen pelaaminen oli nihkeää, joskin Daniel Ursinin maali helpotti tilannetta. Toisella puoliajalla mukaan peliin tuli Jarkko Valta, joka tempaisi pallon maaliin neljä kertaa. Lisäosumat viimeistelivät Sami Suomalainen ja Daniel Ursin. "Puoliajalla puhuin kopissa ja pelaajat kuuntelivat. Alun tahkoamisen jälkeen peliote löytyi", sanoi FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. Puolustuspeli onnistui lahtelaisilta jälleen hyvin. Jarno Järvinen, Jonne Kuittinen, Jukka Vesala ja Tommi Vartiainen täyttivät paikkansa varmasti. Kun Ilves ja HJK pelasivat tasan, FC Kuusysi repäisi sarjassa kahden pisteen etumatkan Ilvekseen. HJK on kolmen pisteen päässä. Sarjassa on pelaamatta kaksi kierrosta.

A-Kuusysi nousi SM-sarja kärkeen
7.9.2003
FC Kuusysin peli kulki lauantaina Helsingissä tuloksekkaasti. SM-sarjan kärkikamppailussa FC Kuusysi kukisti hienon esityksen tuloksena HJK:n maalein 4-2 (2-1) siirtyen näin sarjan kärkipaikalle yhdessä Tampereen Ilveksen kanssa. HJK putosi keulapaikalta kolmanneksi. HJK meni jo neljän minuutin kohdalla johtoon, mutta se ei vaikuttanut lahtelaisten uskoon omaan pelaamiseen. "Pelasimme taktisesti viimeisen päälle tämän ottelun", kehui FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. Tulosta alkoi tulla 22. minuutilla. Konsta Hietasen unelmaveto tasoitti pelin ja jatkossa Jukka Lehdon näyttävästä poikittaissyötöstä Kalle Eerola vei vapaasti FC Kuusysin johtoon. 62. minuutilla rajusti ottelussa töitä tehnyt Jukka Lehto tiputti pallon rinnallaan Kari Arkivuolle, joka viimeisteli osuman. Hän myös teki FC Kuusysin neljännen maalin Daniel Ursinin syötöstä. Lopun löysäily tuotti HJK:lle kavennusmaalin. "Kurinalaisuus hieman petti siinä tilanteessa, mutta se suotakoon hyvän ottelun pelanneille kavereille. Tällä hetkellä meillä homma toimii, ei sille mitään voi. Jäitä hattuun vai", kertasi Kangasaho tilannetta. FC Kuusysin hahmo oli Daniel Ursin, jonka kautta kaikki FC Kuusysin maalit saivat alkunsa. Kärjessä Kari Arkivuo teki kaksi maalia. Konsta Hietanen oli keskikentän uurastaja. HJK oli satsannut peliin rajusti, sillä mukana oli Veikkausliigapelaajia aina Alexei Eremenko juniorista lähtien. Lahtelaista liigakokomusta edustivat Kari Arkivuo, Kalle Eerola ja Niko Leppänen.

Kuusysi A jäi tasapeliin Tampereella
5.9.2003
FC Kuusysin A-nuoret jatkavat tiukasti taistelua Suomen mestaruudesta. Keskiviikkona FC Kuusysi haki Ilvekseltä pisteen 1-1 -tasapelillä. Ilves muodostaa kyykän ja HJK:n kanssa SM-sarjan kärkikolmikon. FC Kuusysi esitti Tampereella erinomaista jalkapalloa, kuten myös kotijoukkue. "Samaa mieltä olivat tamperelaiset. Siellä olivat Ari Hjelmit ja muut katsomossa", FC Kuusysin A:n valmentaja Kari Kangasaho kertoi. Ensimmäisellä jaksolla FC Kuusysi hallitsi ja rakensi muutaman hyvän maalintekopaikan. Sama meno jatkui toisella puoliajalla. Lahtelaisilla oli läpiajoja ja läheltä piti -tilanteita, mutta johtomaalin iski Ilves 69. minuutilla kärkituikkaus pomppi sisään Marko Frantsin vartioimaan maalin etukulmasta. FC Kuusysin tasoituksen viimeisteli Niko Leppänen varmalla sijoituksella. Vielä loppuhetkillä pallo pyöri Ilveksen maaliviivalla ja vaihdosta tulleella Ville-Veikko Savolaisella oli mainio paikka, mutta maalia ei saatu aikaan. "Erittäin hyvä ottelu meiltä. Ilveskin on hyvä, heillä oli mukana liigaringissä olevat kaverit, mutta silti voi sanoa, että Ilves pääsi tasapeliin", Kangasaho arvioi. Tasaisen ja tiiviin FC Kuusysin paras mies oli (Jarkko Koskinen numero 2), keskialueen pihkatappi ja korpiraataja Konsta Hietanen. Niko Leppänen avusti häntä pätevästi. Kärjessä Jukka Lehto teki töitä hurjasti. "Koko meidän alakertamme pelasi ehjän kamppailun. Se ei monta paikkaa vastustajalle antanut. Pelimme on muutenkin tiivistynyt kiitettävästi sen jälkeen, kun siirryimme 4-4-2 -järjestelmään", Kangasaho mietti. Lauantaina FC Kuusysi matkaa kärkijoukkue HJK:n vieraaksi. Vähintään tasapeli Helsingissä ja kyykkä jatkaa mestaruuden tavoittelua. Lahtelaisilla on kolmen koplasta ehkä helpoin loppuohjelma.

A-Kuusysi kaatoi Interin
4.9.2003
FC Kuusysin A-nuorten tasavahva esitys SM-sarjassa tuotti täydet kolme sarjapistettä sunnuntaina Radiomäellä. FC Kuusysi kukisti turkulaisen Interin maalein 3-1 (1-0). FC Kuusysi sai otteluun hyvän alun, kun vartin pelin jälkeen Konsta Hietasen hyvä pystynosto vapautti Juha-Pekka Oksasen maalintekoon. Inter hallitsi jakson loppua ja toisen puoliskon alkua, mutta maalit teki FC Kuusysi. Kalle Eerolan keskityksestä Jukka Lehto puski näyttävästi osuman. Kulman jälkitilanteesta Jonne Kuittinen sohaisi lukemiksi 3-0. Inter sai ainokaisen maalinsa loppuhetkillä. "Kolme pistettä olivat jälleen tärkeät", sanoi FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. Jonne Kuittinen pelasi topparina hienon pelin. Puolustuksessa onnistui myös Jarno Järvinen. Keskikentällä Jukka Veltheim pelasi innokkaasti. Kalle Eerola onnistui vasemmalla sivustalla.

A-Kuusysi löi Reippaan paikallistaistossa
17.8.2003
Jalkapallon A-nuorten SM-sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvat FC Kuusysi ja FC Reipas tarjosivat monisatapäiselle katsojajoukolle lauantaina Kisapuistossa näyttävän esityksen. Hyvätasoisessa paikalliskamppailussa voiton otti lopulta FC Kuusysi maalein 2-1 (1-1). Ottelun alku oli täydellistä FC Kuusysin painostusta ja vain ihme ja Reippaan loistavasti pelannut maalivahti Jarno Suhonen pitivät numerot tasoissa aina 35. minuutille asti. Tuolloin FC Kuusysin Jukka Vesala puski kulmapotkun jälkeen pallon viirupaitojen maaliin. Reipas iski kaksi minuuttia myöhemmin. Juha Iikkanen tempaisi pallon maalin alanurkkaan. Toisella puoliajalla ei enään nähty yhtä paljon vaarallisia tilanteita kuin avausjaksolla. FC Kuusysin Tommi Vartiainen oli yllättää omalta kenttäpuoliskoltaan antamasta vapaapotkusta, sillä pallo pomppasi yllättävästi ylärimaan. FC Kuusysin voittomaali syntyi vain hieman ennen loppua. Vaihtopelaaja Dimitri Kovalenko sytytti riemun valkopaitaisten leirissä. "Ensimmäisellä puoliajalla ottelu olisi pitänyt ratkaista, koska paikkoja oli. Reipas oli vaarallinen etenkin erikoistilanteissa. Kahden tappion jälkeen saimme balsamia haavoillemme ja voitimme oikeaan aikaan", sanoi FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. Erityisen tyytyväinen hän oli linjapuolustukseen, jossa hienon pelin pelasivat Jarno Järvinen, Jonne Kuittinen, Jukka Vesala ja Tommi Vartiainen.

Jukka Lehto tykitti A-Kuusysille pisteet
10.8.2003
Jukka Lehto nousi FC Kuusysin A-nuorten sankariksi lauantaina, kun lahtelaiset kukistivat vaisun esityksen tuloksena SM-sarjassa JIPPO:n Joensuusta maalein 3-2 (1-1). "Hirveitä virheitä meille tulee. Pelin avaaminen on huonoa eikä peli pysy hanskassa", tuskaili FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. FC Kuusysin pelastaja oli Jukka Lehto, joka viimeisteli kaikki kolme maalia. Toisella puoliajalla maalivahti Marko Frantsi nousi torjunnoillaan esiin. Keskikentällä Konsta Hietanen teki totuttuun tapaan paljon töitä. "Jotain täytyy keksiä, jotta pelaaminen olisi helpompaa", mietti Kangasaho.

Kuusysi A sai loistavat pisteet
8.8.2003
FC Kuusysin A-nuoret pääsivät nauttimaan lauantaina SM-sarjassa täydestä pistepotista. Kuopiossa KuPS lannistui lahtelaisten edessä 2-3 lukemin. Ensimmäisellä puoliajalla Konsta Hietasen syötöstä Jonne Kuittinen vei FC Kuusysin yläriman kautta johtoon. Lahtelaisilla oli tilaisuus ratkaista peli edukseen jo avausjaksolla, mutta Jarno Järvinen epäonnistui rankkarissa. Toisella puoliajalla Daniel Ursin veti pallon maalin takanurkkaan ja voiton FC Kuusysille viimeisteli Ville-Veikko Savolainen päästyään läpi. "Loppu oli tiukkaa, mutta selvisimme", iloitsi FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. FC Kuusysin puolustuksessa onnistuivat Tommi Vartiainen ja toppari Jonne Kuittinen.

A-Kuusysi voittoon Turussa
1.8.2003
FC Kuusysin A-nuoret olivat tyytyväisiä pystyessään nousemaan tappioasemasta ensimmäisen puoliajan jälkeen 5-3 (2-3) -voittoon Turun Palloseurasta. FC Kuusysin ensimmäisen jakson maaleista vastasivat Jukka Lehto ja Juha-Pekka Oksanen. "Puolustuspään erikoistilannepelaamista on näköjään harjoiteltava lisää, kahdessa pelissä kolme takaiskua vastustajan erikoistilanteista on liikaa", FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho anlysoi sarjan alkua. Koko ottelun keskikentällä loistavasti pelannut Konsta Hietanen johdatteli toisenjakson maalillaan FC Kuusysin lopulta voittoon. Myös FC Lahden veikkausliigajoukkueesta mukana ollut hyökkääjä Joonas Siikala oli pelipäällä tehden yhden maalin. FC Kuusysin viimeisestä maalista vastasi Dimitri Kovalenko.

Savolainen ja Kangasaho jatkavat kaksi kautta FC Kuusysissä
21.7.2003
Valmennuspäällikkö Jukka Savolainen ja A-poikien valmentaja Kari Kangasaho jatkavat nykyisissä tehtävissään FC Kuusysissä seuraavat kaksi kautta, 2004-2005. Valmennuspäällikö Jukka Savolaisen tehtävänä on vastata C14 - I7 poikien sekä tyttöjunioreiden valmennuksesta ja kilpailutoiminnasta FC Kuusysissä. Kari Kangasaho jatkaa FC Kuusysin A-poikien SM-sarjajoukkueen vastuuvalmentajana. A-poikien joukkueenjohtaja Eero Valkonen jatkaa myös toimessaan.

A-Kuusysille avauspiste
21.7.2003
A-nuorten jalkapallon SM-sarjassa FC Kuusysi joutui tyytymään sunnuntaisessa avauskierroksen ottelussaan tasapeliin Oulun Luistinseuran kanssa. Kivimaalla lopputulokseksi muodostui 1-1 (0-0). Heti puoliajan jälkeen FC Kuusysi meni johtoon, kun Jonne Kuittinen vapautti Jukka Lehdon maalintekoon. OLS tasoitti hetken kulttua FC Kuusysin puolustuksen haparoidessa. "Nousijajoukkueeksi OLS oli yllättävän hyvä, mutta silti hellekeli tuntui uuvuttavan", sanoi FC Kuusysin joukkueenjohtaja Eero Valkonen. FC Kuusysin kärjessä Jukka Lehto oli pirteä. Keskikentällä onnistui syntymäpäiväänsä viettänyt Konsta Hietanen. Puolustuksen tehokkaimmat pelaajat olivat Jonne Kuittinen ja Tommi Vartiainen.

A ja B-junioreiden viralliset ohjelmat lisätty
8.7.2003
A ja B-junioreiden viralliset otteluohjelmat on lisätty joukkueiden omille (ottelut) sivuille. Käykää tutustumassa. Molemmat joukkueet aloittavat syyskierroksen ottelut su 20.7.2003. A-juniorit saavat vieraita Oulusta (OLS) ja B-juniorit matkustavat FC Viikinkien vieraaksi Helsinkiin.

A-Kuusysi jäi ilman lähtöpisteitä
1.7.2003
FC Kuusysi ei saa syksyiseen A-nuorten jalkapallon SM-sarjaan lähtöpisteitä, kun lahtelaiset hävisivät lauantaina Helsingissä Jokereille 1-3 (1-3). Varttitunnin pelin jälkeen Kari Arkivuo tasoitti numeroiksi 1-1, mutta tämän jälkeen FC Kuusysille sattuivat synkät minuutit, joiden aikana Jokerit karkasi voittoon. Toista puoliaikaa FC Kuusysi hallitsi maalien kuitenkin jäädessä puuttumaan. "Maalinteko oli työn ja tuskan takana, joten lähtöpisteet syksyn SM-sarjaan menivät", voihki FC Kuusysin joukkueenjohtaja Eero Valkonen. "Tällä kaudella kompastuksenamme ovat olleet vieraspelit, joihin on syksyksi löydettävä uusia paukkuja", hän jatkoi.

A-Kuusysillä tehokkaat vaihtomiehet
28.6.2003
FC Kuusysin A-nuorten vaihtomiehet ratkaisivat kotijoukkueelle 2-0 (0-0) voiton KuPSistä SM-karsintasarjan ottelussa Kivimalla. Toisella jaksolla kentälle vaihdetut Jukka Lehto ja Daniel Ursin tekivät maalin mieheen ja pisteet jäivät Lahteen. Voitto nosti FC Kuusysin SM-sarjassa kolmanneksi, kärjessä keikkuu paikallisvastustaja Reipas. "Kai sarjatilanne jotain kertoo lahtelaisten juniorijoukkueiden tasosta. Me pelasimme hyvin etenkin avausjaksolla, ja muutenkin ottelu oli korkeatasoinen. Vaihdot osoittivat, että meillä riittää hyviä pelaajia myös vaihtopenkille", sanoi FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. Maalintekijöiden ohella FC Kuusysin parhaita olivat topparit Tommi Vartiainen ja Jukka Vesala sekä väsymättömästi raatanut Konsta Hietanen.

Kovalenkon läpiajot toivat A-Kuusysille pisteet
19.6.2003
FC Kuusysi nousi Kivimaalla A-nuorten SM-karsintasarjassa toisella puoliajalla tärkeään voittoon Lohjan Pallosta. FC Kuusysi oli vahvempi maalein 2-0 (0-0). "Hieno voitto, joka ratkaisi sen, että olemme syksyllä SM-sarjassa. Näin tuli yksi kauden tavoitteista saavutettua", nautiskeli FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. FC Kuusysin maaleista vastasi Dimitri Kovalenko (kuva), jonka kaksi läpiajoa tuottivat osumat. Puolustuksessa peliä avasivat hyvin toppari Jukka Vesala ja vasen puolustaja Jarno Järvinen. Maalissa Marko Frantsi piti nollan.

A-Kuusysin maalijyvä kadoksissa
16.6.2003
FC Kuusysin A-nuoret joutuivat SM-karsintasarjassa tyytymään maalittomaan tasapeliin Helsingissä PK-35:n kanssa. "Peli oli hallinnassa, mutta maalintekotaito on edelleen kadoksissa. Yksi maali tuli tehtyä, mutta sekin hylättiin käsivirheen takia", harmitteli FC Kuusysin joukkueenjohtaja Eero Valkonen. Lahtelaisten parhaimmistoon nousivat B-ikäinen puolustaja Esa Riikonen ja varmanäppinen maalivahti Olli Halinen.

A-Kuusysi tyytyi niukkaan voittoon
9.6.2003
FC Kuusysin A-nuoret ottivat sunnuntaina Kivimaalla mukavan voiton SM-karsintasarjassa Helsingin Jalkapalloklubista. FC Kuusysi oli ottelussa parempi 2-1 (1-1) lukemin. Niko Leppänen (kuva) vei FC Kuusysin johtoon jo ensimmäisellä minuutilla vasempaan alanurkkaan suunnatulla vedolla. Toisella puoliajalla kotijoukkueen pelastajaksi ilmestyi Jukka Lehto (kuva) maalillaan, joka takasi FC Kuusysille kolme pistettä. FC Kuusysin pelaajista yritteliäimpään esitykseen ylsi keskikentän Jarno Järvinen (kuva).

A-Kuusysille pisteet Kovalenkon komealla maalilla
1.6.2003
FC Kuusysin Turun vierailu A-nuorten SM-karsintasarjassa onnistui torstaina hyvin. FC Kuusysi sai täyden pistepotin 1-0 (0-0) voitolla. Tunnin pelin jälkeen FC Kuusysi vaihtoi kentälle Dimitri Kovalenkon, josta tuli viisi minuutti myöhemmin ottelun ratkaisija. Jesse Annusen keskityksestä Jonne Kuittinen puski pallon Kovalenkolle, joka veti pallon saksipotkulla päänsä yli Interin maalin ylänurkkaan. "Puolustus pelasi organisoidusti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun oma pää pysyi puhtaana tällä kaudella", jutteli FC Kuusysin joukkueenjohtaja Eero Valkonen. Urheilupuiston yläkentällä sankariksi nousi maalintekijä Dimitri Kovalenko. Vahvan puolustuksen lukkona maalivahti Marko Frantsi selvitti harvat tilanteet taidolla.

Hietanen A-Kuusysin tähti
25.5.2003
Konsta Hietanen (kuva) nousi lauantaina Kivimaalla FC Kuusysin A-nuorten tehopelaajaksi, kun lahtelaisryhmä kukisti SM-karsintasarjassa Tampereen Ilveksen. FC Kuusysi oli maalein 2-1 (1-0) ottelussa parempi. Vartin pelin jälkeen Konsta Hietasen keskityksestä Jarkko Valta puski kotijoukkueen ensimmäisen maalin. Toiseen maaliin tarvittiin aikaa 52. minuuttia. Daniel Ursinin syötöstä Hietanen vei pallon rangaistusalueen sisään ja hassutti maalivahdinkin tehden FC Kuusysille maalin. "Joukkueen pelaamiseen on löytynyt hyvä henki. Tämä oli kauden paras pelimme", luonnehti FC Kuusysin joukkueenjohtaja Eero Valkonen.

Iikkasen tehoilta Kuusysin turma
22.5.2003
Lahden A-poikien jalkapalloherruus on tällä haavaa vahvasti Reippaan käsissä. Reipas löi FC Kuusysin Suomen Cupissa muutama viikko takaperin 3-2 jatkoajalla, ja nyt tuli samoin numeroin voitto A-nuorten SM-karsintasarjassa. Reipas sai vahvan alun Kivimaalla pelattuun otteluun. Parinkymmenen ensimmäisen minuutin ajan joukkue vyörytti hyökkäyksiä tasaiseen tahtiin FC Kuusysin maalille. 17. minuutilla Juha Iikkanen pyrähti läpi Janne Karjalaisen avauksesta ja sijoitti taidokkaan osuman. Reipas iski ensimmäisellä jaksolla vielä toistamiseen. Taas mukana oli Juha Iikkanen, joka ohitti Fc Kuusysin puolustajan ja vapautti oikea-aikaisella syötöllään Samu Mandelinin. Mandelin harhautti FC Kuusysin maalissa pelanneen Marko Frantsin ja sijoitti tyhjiin 2-0.

Toisella jaksolla FC Kuusysi pääsi mukaan peliin. Reippaan roiskiessa joukkue otti keskikentän haltuunsa. Etenkin Konsta Hietanen (kuva) pelasi vahvasti. Hän pääsikin itse viimeistelemään kavennuksen 1-2:een jakson alussa. Tasoitus 2-2:een syntyi Jukka Veltheimin (kuva) upealla kaukolaukauksella jakson puolivälissä. Sen jälkeen peli oli tasaista. Reippaalla oli ehkä vaarallisemmat tilanteet, muun muassa yläripa ja tolppa. Ratkaisu jäi viime hetkille. Kesken FC Kuusysin pelinrakenteluyrityksen Reippaan Joonas Survonen antoi Juha Iikkaselle pistopallon kyykkäpuolustuksen selustaan. Iikkanen voitti juoksukilvassa vastustajan puolustajan, paineli oikeaoppisesti rangaistusalueelle ja ampui Frantsin käsien kautta etunurkasta sisään.

FC Kuusysin keskikentällä maalintekijät Konsta Hietanen ja Jukka Veltheim olivat toisella jaksolla vahvoja. Kärjen Jukka Lehto (kuva) oli työmyyrä. "Naapurit olivat nopeita, me hitaita. Jotenkin me jännitimme ja päästimme vastustajan käyttämään parhaita puoliaan. Taas tappio viime hetkillä, se syö tätä porukkaa", mietiskeli FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. FC Kuusysi kohtaa seuraavaksi sarjajohtaja Tampereen Ilveksen lauantaina 24.5. klo 15:00 Kivimaan nurmella.

A-Kuusysi hävisi pesäpallokentällä
18.5.2003
FC Kuusysin A-nuoret joutuivat lauantaina SM-karsintasarjassa kohtaamaan Joensuussa JIPO:n kovalla pesäpallokentällä. Jalkapalloilun hienoudet jäivät kovalla alustalla näkemättä ja JIPPO otti pisteet 2-1 (1-0) numeroin. "Otan tappion piikkiini, sillä en saanut pelaajille perille miten tällaisella alustalla olisi pitänyt pelata. Pallo ei pysynyt kenenkään hallussa. Meidän kenttämme ei ole kova hiekkakenttä", tunnusti FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. JIPPO teki maalinsa FC Kuusysin puolustuksen kahdesta virhesyötöstä. FC Kuusysin maali syntyi kulman jälkeen JIPO:n oman pelaajan toimesta. Kaikesta huolimatta FC Kuusysin parhaat pelaajat löytyivät puolustuksesta, jossa topparipari Jonne Kuittinen-Tommi Vartiainen pelasi asiallisesti. Maalivahti Marko Frantsi ei voinut maaleille mitään.

A-Kuusysillä ongelmia maalinteossa
4.5.2003
FC Kuusysin A-nuorten osumatarkkuus jalkapallon SM-karsintasarjassa ei ole parasta mahdollista luokkaa. FC Kuusysi kärsi Kisapuistossa tappion Turun Palloseuralle 0-1 lukemin. "Ensimmäinen puoliaika oli sekavaa hakemista emmekä arvioineet maalitilannetta oikein. Itsellemme on maalin tekemisessä edelleen ongelmia", harmitteli FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho, jota jäi kaivertamaan Daniel Ursinin tolppaveto avausjaksolla. "Maali olisi voinut muuttaa pelin luonteen", hän aprikoi.

A-poikien ottelu FC Kuusysi - KuPS siirretty
2.5.2003
11.5. merkattu A-poikien SM-karsintasarjan ottelu FC Kuusysi - KuPS on siirtynyt pelattavaksi ke 25.6. klo 19:00 alkaen Kivimaan numella.

A-pojat voittoon Valkeakoskella
27.4.2003
FC Kuusysin A-nuoret olivat tyytyväisiä pystyessään nousemaan maalittoman ensimmäisen puoliajan jälkeen 3-1 (0-0) -voittoon Valkeakosken Hakasta. FC Kuusysin johtomaalin puski 50. minuutilla Jarkko Valta Daniel Ursinin keskityksestä. Heti perään Ursin viimeisteli Jukka Veltheimin syötöstä. Hakan kavennuksen jälkeen voiton lahtelaisille ratkaisi lopullisesti Jukka Lehto suoraan ilmasta Ursinin syötöstä. "Vauhdikas peli, jonka tulokseen voin olla tyytyväinen", myhäili onnistuneesta sarja-avauksesta FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. FC Kuusysin puolustuksen johtajana toimi Jarno Järvinen. Keskikentällä vahvasti töitä tekivät Juha Oksanen, Jukka Veltheim ja Konsta Hietanen. Kärjen tehokkain oli Jukka Lehto.

FC Kuusysin A-pojat ulos Suomen Cupista
22.4.2003
FC Kuusysin A-pojat hävisivät Suomen Cupin 2. kierroksen ottelun FC Reippaan A-pojille jatkoajalla 3 - 2. Kotijoukkueen maaleista vastasivat kapteeni Jarno Järvinen ja Lauri Kilpeläinen.

FC Kuusysin A-pojat jatkoon Suomen Cupissa
7.4.2003
FC Kuusysin A-pojat voittivat Suomen Cupin 1. kierroksen vierasottelussa Itä-Hakkilan Jousen/2 joukkueen puhtaasti 2-0 (1-0). Arktisissa olosuhteissa pelatussa ottelussa vierailijoiden maaleista vastasivat Tommi Vartiainen ja Jarkko Valta. "Kiitokset koko joukkueelle, se todella halusi jatkoon olosuhteista ja vastustajasta huolimatta. Lunta oli kentällä 5-10 cm. Onneksi 6.divisioonassa pelaavan I-HJ/2:n joukkue pelasi Fair Play hengellä ja vältyttiin loukkaantumisilta", summasi FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho pelin tapahtumia. Joukkueen pelin sieluina toimivat loistavasti pelanneet keskuspuolustajat Tommi Vartiainen ja Jonne Kuittinen. FC Kuusysin A-pojat kohtaavat 2. kierroksen ottelussaan FC Reippaan A-pojat torstaina 17.4. klo 18:00 Kisapuiston tekonurmella.

A-pojat aloittavat Suomen Cupin 2003
31.3.2003
FC Kuusysin A-pojat aloittavat Suomen Cupin 2003 lauantaina 5.4. Vierasottelussa 1. kierroksella vastaan asettuu 6. divisioonassa pelaava Itä-Hakkilan Jousi/2 (I-HJ/2).

A-pojat hopealle City Starsin kevätturnauksessa
17.3.2003
FC Kuusysin A-pojat sijoittuivat hopealle 15.-16.3.2003 järjestetyssä kevätturnauksessa Kisapuistossa. A-poikien ottelutulokset löydät Ottelut -sivulta.

Virallinen SM-karsintasarjan otteluohjelma
17.3.2003
A-poikien SM-karsintasarjan virallisen otteluohjelman löydät Ottelut -sivulta.

A-pojat 4. omassa harjoitusturnauksessa
12.2.2003
FC Kuusysin A-poikien järjestämä harjoitusturnaus pidettiin 7.-9.2.2003 viikonloppuna Lahden Suurhallissa. A-poikien ottelutulokset löydät Ottelut -sivulta.

A-poikien harjoitusturnaus 7.-9.2.2003
6.2.2003
FC Kuusysin A-poikien järjestämä harjoitusturnaus pidetään tulevana viikonloppuna 7.-9.2.2003 Lahden Suurhallissa. Turnausohjelma

Atlantis Akatemia - FC Kuusysi 2 - 0 (harjoitusottelu)
27.1.2003

FC Reipas - FC Kuusysi 0 - 1 (harjoitusottelu)
13.1.2003
Maali:
Juha-Pekka Oksanen 0 - 1

FC Kuusysi - MyPa 3 - 0 (harjoitusottelu)
10.12.2002
Maalit:
Daniel Ursin 1 - 0
Kawa Akreyi 2 - 0
Ville Vesivalo 3 - 0

A 20-poikien Mestaruuskarsintasarja
10.12.2002
A-poikien SM-karsinta pelataan 12 joukkueen yksinkertaisena sarjana. Kolme (3) viimeistä joukkuetta putoaa sarjan perusteella syksyksi Ykköseen.

SM-karsintajoukkueet:
FC Haka
FC Jokerit
FC Kuusysi
FC Reipas
FC Inter
Ilves
TPS
JIPPO
KuPS
HJK
LoPa
PK-35

A-poikien seuraavat harjoitusottelut
1.12.2002
FC Kuusysin A-poikien seuraavat harjoitusottelut ovat:
su 8.12.2002 klo 14:30 Kisapuisto tn MyPa
su 22.12.2002 klo 14:30 Kisapuisto tn FC Reipas

Eero Valkonen jatkaa A-poikien joukkueenjohtajana
1.10.2002
Kaudella 2002 A-poikien joukkueenjohtajana toiminut Eero Valkonen jatkaa A-poikien joukkueenjohtajana myös kaudella 2003

Antero Haili A- ja B-poikien valmennustiimiin

20.9.2002
Antero Haili toimii kaudella 2003 A- ja B-poikien valmennustiimissä vastuualueenaan joukkueiden maalivahdit. Hailin sopimus on vuoden mittainen.

Kari Kangasaho A-poikien valmentajaksi
18.9.2002
Kari Kangasaho on uusi A-poikien SM-sarjajoukkueen valmentaja. Kangasaho on toiminut valmentajana mm. FC Kuusysin edustusjoukkueessa, FC Mikkelissä, Pallo-Lahdessa, TP-Lahdessa sekä lukuisia kertoja FC Kuusysin juniorijoukkueissa. Kangasaho on suorittanut Palloliiton Jalkapallovalmentajatutkinnon.