UUTISARKISTO


Tervetuloa FC Kuusysi r.y. uutisarkisto -sivulle! Etusivulta vanhentuneet UUTISET siirretään uutisarkisto -sivulle arkistoon.

Toni Oksanen ja Raini Leppäsalo jatkavat 92 poikien ikäluokan valmentajina
24.9.2003
Toni Oksanen ja Raini Leppäsalo jatkavat FC Kuusysin 92 poikien ikäluokan valmentajina myös kaudet 2004-2005. Oksanen tehtävänä on toimia koko ikäluokan vastuuvalmentajana sopimuskauden ajan.

A-nuorten SM-kulta varmasti Lahteen
23.9.2003
FC Kuusysi ja Reipas kisaavat vielä, kumpi on maan ykkönen. Lahtelaiset kasvattajaseurat FC Kuusysi ja FC Reipas ratkaisevat tämän vuoden A-nuorten Suomen mestaruuden kohtalon. Sarjaa viiden pisteen erolla johtavalla FC Kuusysillä on jäljellä yksi ottelu, Reippaalla kaksi. Jos Reipas keskiviikkona voittaa TPS:n kotonaan kilpajuoksu jatkuu lauantaina. Jos Reipas menettää pisteenkin, FC Kuusysi on Suomen mestari. Parhaimmassa tapauksessa Lahteen voi tulla kaksi ensimmäistä sijaa. "Nyt jännitetään ensin keskiviikkoa, sitten keskitytään lauantaihin. Jännää on", FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho ähki. Kangasaholla on A-nuorten Suomen mestaruus FC Kuusysin A-nuorten kanssa vuodelta 1994. 1990 ja -93 hän valmensi lahtelaiset SM-sarjan kakkosiksi.
FC Kuusysin viikonlopun ottelu Lohjalla oli trilleri-tyylinen taisto. Vastustaja LoPa kammotteli putoamista vastaan ja teki tiukkaa vastarintaa loppuun asti. FC Kuusysi painoi peliä vastustajan päätyyn, mutta Lohja iski terävästi vastahyökkäyksillä takaisin. Ottelun ainoaa osumaa saatiin odottaa peliajan viime hetkille. Vaihdosta tullut Matti Nykänen pääsi lopulta tuikkaamaan lahtelaisille osuman etunurkasta. "Tällainen voitto olisi joskus muulloin ansaittu hyvän pelin jälkeen, nyt saatiin se kovan taistelun ja yhden räkämaalin ansiosta", Kangasaho kertoi. "Toisaalta on pakko kiittää poikia ja todeta, että meidän jätkät ovat oppineet voittamaan näitä matseja. Lähdimme siitä, ettei omiin tehdä, mutta huh-huh, 89. minuuttia saatiin jännittää ennen kuin oma osuma syntyi". FC Kuusysin parhaita olivat topparina pelannut joukkueen kapteeni Jarno Järvinen ja keskikentän Konsta Hietanen. Järvinen valoi joukkoihinsa rauhallisuutta ja Hietanen paiski töitä.

B-Kuusysi ei jännittänyt
23.9.2003
FC Kuusysi ja Mikkelin Kissat päätyivät sunnuntaina B-nuorten Ykkösen itälohkossa jääkiekkomaiseen lopputulokseen. Jalkapallo-ottelun loppunumerot olivat FC Kuusysin hyväksi 6-3 (3-1). MiKi meni ottelussa johtoon, mutta Erkka Laakkonen tasoitti ja vei valkopaidat johtoon. Puoliaikanumerot 3-1 viimeisteli Osku Partonen. Toisella puoliajalla lahtelaisista viimeistelyssä onnistuivat Antti Mäki, Juuso Veltheim ja Jari-Matti Kivistö. "Peli oli helppoa ja iloisen vapautunutta, joten turha jännitys oli poissa. Hyviä yksilösuorituksia nähtiin paljon", kehui FC Kuusysin valmentaja Pekka Kanerva. Puolustuksesta nousi esiin Lauri Hiltunen ja kärjestä Niko Tuuri.

A-Kuusysi nousi yksin kärkeen
15.9.2003
FC Kuusysi nousi lauantaina jalkapallon A-nuorten SM-sarjassa yksin keulapaikalle. FC Kuusysi ryvetti Jalkarannassa helsinkiläistä Malmin Palloseuraa 8-0 (2-0) numeroin. FC Kuusysi sai heti ottelun alussa ensimmäisen maalinsa Joonas Siikalan viimeistelemänä. Tämän jälkeen pelaaminen oli nihkeää, joskin Daniel Ursinin maali helpotti tilannetta. Toisella puoliajalla mukaan peliin tuli Jarkko Valta, joka tempaisi pallon maaliin neljä kertaa. Lisäosumat viimeistelivät Sami Suomalainen ja Daniel Ursin. "Puoliajalla puhuin kopissa ja pelaajat kuuntelivat. Alun tahkoamisen jälkeen peliote löytyi", sanoi FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. Puolustuspeli onnistui lahtelaisilta jälleen hyvin. Jarno Järvinen, Jonne Kuittinen, Jukka Vesala ja Tommi Vartiainen täyttivät paikkansa varmasti. Kun Ilves ja HJK pelasivat tasan, FC Kuusysi repäisi sarjassa kahden pisteen etumatkan Ilvekseen. HJK on kolmen pisteen päässä. Sarjassa on pelaamatta kaksi kierrosta.

B-Kuusysi saamaton
15.9.2003
HJK/2 oli niskan päällä, kun se kohtasi sunnuntaina kotiareenallaan FC Kuusysin B-nuorten ykkösen itälohkossa. Kotijoukkueen painostus ei riittänyt, vaan pisteet jaettiin maalittomalla tasapelillä. Liikkuvaa peliä pelannut HJK hallitsi varsinkin ensimmäisellä puoliajalla kamppailua. Toisella puoliskolla FC Kuusysilläkin oli painostuskautensa, jotka jäivät maalittomiksi. "Meiltä puuttui liike, joten olimme saamattomia", summasi FC Kuusysin valmentaja Pekka Kanerva. Maalissa Anssi Heinonen torjui kaiken mahdollisen. Topparina Jari-Matti Kivistö onnistui kiitettävästi.

Markku Siira ja Risto Mäkelä jatkavat C89 Real Madrid joukkueen valmentajina
10.9.2003
Markku Siira ja Risto Mäkelä jatkavat C89 Real Madrid joukkueen valmentajina myös kaudella 2004. C89 Real Madrid joukkue kamppailee parhaillaan noususta ikäluokkansa aluesarjaan.

Pekka Kanerva ja Arto Järvinen B-poikien ikäluokan valmentajiksi
8.9.2003
Pekka Kanerva ja Arto Järvinen toimivat kaudella 2004 FC Kuusysin B-poikien ikäluokan (-87 ja -88 synt.) vastuuvalmentajina. Kanerva toimii parhaillaan B86 poikien edustusjoukkueen vastuuvalmentajana ja Järvinen C88 poikien vastuuvalmentajana.

B-Kuusysi prässipeli tuotti tulosta
8.9.2003
FC Kuusysi onnistui kukistamaan sunnuntaina Radiomäellä B-nuorten ykkösen itälohkossa Myllykosken Pallon. FC Kuusysin voittolukemat olivat 2-1 (2-0). FC Kuusysi ratkaisi kamppailun edukseen hyvällä prässipelillä varttitunnin pelin jälkeen. Antti Mäen kaukoveto tuotti avausmaalin ja heti perään Erkka Laakkonen toimitti pallon verkkoon pitkän läpisyöksyn jälkeen. MyPa:n kavennus tuli viimeisillä minuuteilla. "Kokonaisuudessaan peli oli vaikea, sillä MyPa pelasi voimakkaasti ja jopa hallitsi toista puoliaikaa, mutta ei meillä mitään hätää ollut", kertoi FC Kuusysin valmentaja Pekka Kanerva. Puolustuksessa Esa Riikonen nousi esiin. Kärjessä aloittanut ja loppupelin keskikentällä pelannut Osku Partonen teki rajusti töitä koko peliajan.

A-Kuusysi nousi SM-sarja kärkeen
7.9.2003
FC Kuusysin peli kulki lauantaina Helsingissä tuloksekkaasti. SM-sarjan kärkikamppailussa FC Kuusysi kukisti hienon esityksen tuloksena HJK:n maalein 4-2 (2-1) siirtyen näin sarjan kärkipaikalle yhdessä Tampereen Ilveksen kanssa. HJK putosi keulapaikalta kolmanneksi. HJK meni jo neljän minuutin kohdalla johtoon, mutta se ei vaikuttanut lahtelaisten uskoon omaan pelaamiseen. "Pelasimme taktisesti viimeisen päälle tämän ottelun", kehui FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. Tulosta alkoi tulla 22. minuutilla. Konsta Hietasen unelmaveto tasoitti pelin ja jatkossa Jukka Lehdon näyttävästä poikittaissyötöstä Kalle Eerola vei vapaasti FC Kuusysin johtoon. 62. minuutilla rajusti ottelussa töitä tehnyt Jukka Lehto tiputti pallon rinnallaan Kari Arkivuolle, joka viimeisteli osuman. Hän myös teki FC Kuusysin neljännen maalin Daniel Ursinin syötöstä. Lopun löysäily tuotti HJK:lle kavennusmaalin. "Kurinalaisuus hieman petti siinä tilanteessa, mutta se suotakoon hyvän ottelun pelanneille kavereille. Tällä hetkellä meillä homma toimii, ei sille mitään voi. Jäitä hattuun vai", kertasi Kangasaho tilannetta. FC Kuusysin hahmo oli Daniel Ursin, jonka kautta kaikki FC Kuusysin maalit saivat alkunsa. Kärjessä Kari Arkivuo teki kaksi maalia. Konsta Hietanen oli keskikentän uurastaja. HJK oli satsannut peliin rajusti, sillä mukana oli Veikkausliigapelaajia aina Alexei Eremenko juniorista lähtien. Lahtelaista liigakokomusta edustivat Kari Arkivuo, Kalle Eerola ja Niko Leppänen.

Kuusysi A jäi tasapeliin Tampereella
5.9.2003
FC Kuusysin A-nuoret jatkavat tiukasti taistelua Suomen mestaruudesta. Keskiviikkona FC Kuusysi haki Ilvekseltä pisteen 1-1 -tasapelillä. Ilves muodostaa kyykän ja HJK:n kanssa SM-sarjan kärkikolmikon. FC Kuusysi esitti Tampereella erinomaista jalkapalloa, kuten myös kotijoukkue. "Samaa mieltä olivat tamperelaiset. Siellä olivat Ari Hjelmit ja muut katsomossa", FC Kuusysin A:n valmentaja Kari Kangasaho kertoi. Ensimmäisellä jaksolla FC Kuusysi hallitsi ja rakensi muutaman hyvän maalintekopaikan. Sama meno jatkui toisella puoliajalla. Lahtelaisilla oli läpiajoja ja läheltä piti -tilanteita, mutta johtomaalin iski Ilves 69. minuutilla kärkituikkaus pomppi sisään Marko Frantsin vartioimaan maalin etukulmasta. FC Kuusysin tasoituksen viimeisteli Niko Leppänen varmalla sijoituksella. Vielä loppuhetkillä pallo pyöri Ilveksen maaliviivalla ja vaihdosta tulleella Ville-Veikko Savolaisella oli mainio paikka, mutta maalia ei saatu aikaan. "Erittäin hyvä ottelu meiltä. Ilveskin on hyvä, heillä oli mukana liigaringissä olevat kaverit, mutta silti voi sanoa, että Ilves pääsi tasapeliin", Kangasaho arvioi. Tasaisen ja tiiviin FC Kuusysin paras mies oli (Jarkko Koskinen numero 2), keskialueen pihkatappi ja korpiraataja Konsta Hietanen. Niko Leppänen avusti häntä pätevästi. Kärjessä Jukka Lehto teki töitä hurjasti. "Koko meidän alakertamme pelasi ehjän kamppailun. Se ei monta paikkaa vastustajalle antanut. Pelimme on muutenkin tiivistynyt kiitettävästi sen jälkeen, kun siirryimme 4-4-2 -järjestelmään", Kangasaho mietti. Lauantaina FC Kuusysi matkaa kärkijoukkue HJK:n vieraaksi. Vähintään tasapeli Helsingissä ja kyykkä jatkaa mestaruuden tavoittelua. Lahtelaisilla on kolmen koplasta ehkä helpoin loppuohjelma.

A-Kuusysi kaatoi Interin
4.9.2003
FC Kuusysin A-nuorten tasavahva esitys SM-sarjassa tuotti täydet kolme sarjapistettä sunnuntaina Radiomäellä. FC Kuusysi kukisti turkulaisen Interin maalein 3-1 (1-0). FC Kuusysi sai otteluun hyvän alun, kun vartin pelin jälkeen Konsta Hietasen hyvä pystynosto vapautti Juha-Pekka Oksasen maalintekoon. Inter hallitsi jakson loppua ja toisen puoliskon alkua, mutta maalit teki FC Kuusysi. Kalle Eerolan keskityksestä Jukka Lehto puski näyttävästi osuman. Kulman jälkitilanteesta Jonne Kuittinen sohaisi lukemiksi 3-0. Inter sai ainokaisen maalinsa loppuhetkillä. "Kolme pistettä olivat jälleen tärkeät", sanoi FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. Jonne Kuittinen pelasi topparina hienon pelin. Puolustuksessa onnistui myös Jarno Järvinen. Keskikentällä Jukka Veltheim pelasi innokkaasti. Kalle Eerola onnistui vasemmalla sivustalla.

B-Kuusysi voitti suopotkupallo-ottelun
28.8.2003
FC Kuusankoski aiheutti harmia FC Kuusysin B-nuorille ykkösen itälohkon ottelussa. Kotijoukkue meni heti ensimmäisestä hyökkäyksestä johtoon, mutta lahtelaiset käänsivät jatkossa pelin edukseen voittaen 3-1 (2-1). "Peli muistutti enemmän suopotkupalloa kuin normaalia jalkapalloa. Kenttä oli huono ja vettä sillä riitti. Tästä huolimatta koko joukkueemme pelasi hyvin", kertoi FC Kuusysin valmentaja Pekka Kanerva. Lahtelaispelaajista verkkoa heiluttivat osumillaan Erkka Laakkonen, Osku Partonen ja Ville Oksanen. Joukkueen viimeisenä lukkuna maalivahti Anssi Heinonen pelasi tyylikkäästi. Toppari Jari-Matti Kivistö oli koko ajan tehtäviensä tasalla.

FC Kuusysin B-tytöille kultaa Ilves-turnauksesta
21.8.2003
Tampereella pelattiin viikonvaihteessa tyttöjen Ilves-turnaus. B-tyttöjen sarjassa oli mukana 8 joukkuetta. FC Kuusysin tytöt voittivat oman alkulohkonsa 2:lla voitolla ja niukalla 1-0 tappiolla FC Sportille. Semifinaalissa vastaan asettui Haka, joka taipui 2-1 lukemin lahtelaisille. Loppuottelussa vastassa ollut Parolan Visa jäi FC Kuusysin tyttöjen jalkoihin 3-0 numeroin. Anni Lindströmin lisäksi turnauspeleissä erottuivat keskikentällä uurastanut Jenna Nakari sekä kärjessä pelanneet Johanna Vilen, Tanja Rajakko sekä Henna Näveri. Puolustuksen lukkoina toimivat Tanja Vuori sekä Henna Eskonsipo.

B-Kuusysille reilu voitto
19.8.2003
FC Kuusysin B-nuoret heittäytyivät ahneiksi 1. divisioonan itälohkon ottelussa helsinkiläistä Malmin Palloseuraa vastaan Launeella. FC Kuusysi voitti maalein 8-1 (3-1). FC Kuusysi otti pelin heti haltuunsa ja jo kolmannella minuutilla Erkka Laakkonen avasi kotijoukkueen maalitilin. Jakson puolivälissä tuli pieni notkahdus, mutta peli pysyi koko ajan lahtelaisten määräämässä tahdissa. "Toisella puoliajalla pojat ottivat keskikenttä- ja hyökkäyspelin täysin haltuunsa ja näyttivät osaamistaan viiden maalin muodossa", ylisti valmentaja Pekka Kanerva. Juuso Veltheim teki FC Kuusysille kolme maalia. Erittäin nopea Niko Tuuri onnistui kahdesti. Yhden maalin Erkka Laakkosen lisäksi tekivät Osku Partonen ja Ville Oksanen. Puolustuksessa Antti Luostarinen hoiteli hommansa hienosti.

FC Kuusysin C-tytöt FUN SM-lopputurnauksessa
19.8.2003
FC Kuusysin C88 tyttöjen joukkue osallistui ikäluokkansa SM-lopputurnaukseen Maarianhaminassa 8 – 10.8.2003. Alkulohkon ensimmäisessä ottelussa FC Kuusysi voitti Maarianhaminan IFK:n 1 – 0, Piia Packalenin maalilla. Toisessa ottelussa kaatui Rauman Pallo-Iirot maalein 3 – 0, maalintekijöinä kunnostautuivat Laura Lievonen 2 maalilla ja Mari Toivanen 1. Kolmannessa ottelussa ratkaistiin lohkovoitto, kun vastaan asettui JYPK, Jyväskylästä. Jyväskyläläiset tekivät johtomaalin jo 16 sekunnin pelin jälkeen. Kovasti yrittänyt FC Kuusysi ei saanut palloa ylärimaa lähemmäksi maalia ja JYPK voitti ottelun salamamaalillaan. Lohkon kakkospaikka tiesi jatko-otteluita sijoista 5 – 8. Ensimmäisessä jatko-ottelussa vastassa ollut KMF Kuopiosta kaatui 4 – 0 lukemin. Maaleista vastasivat Laura Lievonen, Piia Packalen, Tytti Porkka ja Outi Rantanen. Ottelussa sijoista 5 – 6 vastaan asettui FC Espoo, joka kahden väsyneen joukkueen kohtaamisessa teki tarvittavan maalin ja voitti ottelun 1 – 0. Turnauksen joukkuetaitokilpailussa FC Kuusysin tytöt sijoittuivat kuudennelle sijalle. Joukkueen kokonaisvahvuus turnauksessa oli ainoastaan 15 pelaajaa, joista 3 pelaajaa kuuluu Kuusysin 89 tyttöjoukkueeseen ja yksi 90 joukkueeseen. Nuorista varsinkin maalivahti Terhi Kulju kunnostautui. Lahtelaisen naisjalkapalloilun tulevaisuus näyttää erittäin hyvältä, kun nämä tytöt nousevat pelaamaan FC Kuusysin naisten edustusjoukkueeseen, jossa muutama on jo esiintynytkin.

A-Kuusysi löi Reippaan paikallistaistossa
17.8.2003
Jalkapallon A-nuorten SM-sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvat FC Kuusysi ja FC Reipas tarjosivat monisatapäiselle katsojajoukolle lauantaina Kisapuistossa näyttävän esityksen. Hyvätasoisessa paikalliskamppailussa voiton otti lopulta FC Kuusysi maalein 2-1 (1-1). Ottelun alku oli täydellistä FC Kuusysin painostusta ja vain ihme ja Reippaan loistavasti pelannut maalivahti Jarno Suhonen pitivät numerot tasoissa aina 35. minuutille asti. Tuolloin FC Kuusysin Jukka Vesala puski kulmapotkun jälkeen pallon viirupaitojen maaliin. Reipas iski kaksi minuuttia myöhemmin. Juha Iikkanen tempaisi pallon maalin alanurkkaan. Toisella puoliajalla ei enään nähty yhtä paljon vaarallisia tilanteita kuin avausjaksolla. FC Kuusysin Tommi Vartiainen oli yllättää omalta kenttäpuoliskoltaan antamasta vapaapotkusta, sillä pallo pomppasi yllättävästi ylärimaan. FC Kuusysin voittomaali syntyi vain hieman ennen loppua. Vaihtopelaaja Dimitri Kovalenko sytytti riemun valkopaitaisten leirissä. "Ensimmäisellä puoliajalla ottelu olisi pitänyt ratkaista, koska paikkoja oli. Reipas oli vaarallinen etenkin erikoistilanteissa. Kahden tappion jälkeen saimme balsamia haavoillemme ja voitimme oikeaan aikaan", sanoi FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. Erityisen tyytyväinen hän oli linjapuolustukseen, jossa hienon pelin pelasivat Jarno Järvinen, Jonne Kuittinen, Jukka Vesala ja Tommi Vartiainen.

B-Kuusysille nätti voitto
11.8.2003
FC Kuusysin B-nuorten peli kulki Tikkurilassa hienosti. FC Kuusysi voitti 1. divisioonan ottelussaan TiPS:n maalein 5-1 (2-1). peli oli koko ajan lahtelaisten hallinnassa. Erityisen hyvää oli maalinteko, sillä paikat käytettiin hyödyksi ja pelaajat jaksoivat pelata koko ajan vauhdikkaasti. Erityisen hyvät tehot (1+3) löytyivät terhakkaalta Teemu Keskiväliltä. Niko Tuuri viimeisteli kaksi maalia. Kerran onnistuivat Erkka Laakkonen ja Juuso Veltheim. Maalissa Ari-Pekka Riikonen piti FC Kuusysiä vaikeilla hetkillä pystyssä.

Jukka Lehto tykitti A-Kuusysille pisteet
10.8.2003
Jukka Lehto nousi FC Kuusysin A-nuorten sankariksi lauantaina, kun lahtelaiset kukistivat vaisun esityksen tuloksena SM-sarjassa JIPPO:n Joensuusta maalein 3-2 (1-1). "Hirveitä virheitä meille tulee. Pelin avaaminen on huonoa eikä peli pysy hanskassa", tuskaili FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. FC Kuusysin pelastaja oli Jukka Lehto, joka viimeisteli kaikki kolme maalia. Toisella puoliajalla maalivahti Marko Frantsi nousi torjunnoillaan esiin. Keskikentällä Konsta Hietanen teki totuttuun tapaan paljon töitä. "Jotain täytyy keksiä, jotta pelaaminen olisi helpompaa", mietti Kangasaho.

Rännäri ja Kallio jatkavat FC Kuusysissä
8.8.2003
Tyttöjen valmennuspäällikkö Riku Rännäri ja T91 tyttöjen valmentaja Petri Kallio jatkavat nykyisissä tehtävissään FC Kuusysissä. Rännärin sopimus kattaa kauden 2004 ja Kallion sopimus kaudet 2004-2005.

Kuusysi A sai loistavat pisteet
8.8.2003
FC Kuusysin A-nuoret pääsivät nauttimaan lauantaina SM-sarjassa täydestä pistepotista. Kuopiossa KuPS lannistui lahtelaisten edessä 2-3 lukemin. Ensimmäisellä puoliajalla Konsta Hietasen syötöstä Jonne Kuittinen vei FC Kuusysin yläriman kautta johtoon. Lahtelaisilla oli tilaisuus ratkaista peli edukseen jo avausjaksolla, mutta Jarno Järvinen epäonnistui rankkarissa. Toisella puoliajalla Daniel Ursin veti pallon maalin takanurkkaan ja voiton FC Kuusysille viimeisteli Ville-Veikko Savolainen päästyään läpi. "Loppu oli tiukkaa, mutta selvisimme", iloitsi FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. FC Kuusysin puolustuksessa onnistuivat Tommi Vartiainen ja toppari Jonne Kuittinen.

Pekka Kanerva on uusi FC Kuusysin B-poikien valmentaja
7.8.2003
Pekka Kanerva korvaa Juha Salosen FC Kuusysin B-poikien joukkueen valmentajana. Kanerva aloittaa tehtävässään perjantaina 8.8.2003. Pekka Kanerva suorittaa parhaillaan Suomen Palloliiton A-valmentaja kurssia. Kanerva toimii vielä FC Reippaan junioripäällikkönä 31.8.2003 asti.

B-Reipas maalin parempi Kuusysiä
4.8.2003
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita nähtiin, kun jalkapallon B-nuorissa iskettiin sunnuntaina yhteen lahtelaisvoimin. 1. divisioonan ottelussa Reipas oli vahvempi maalein 4-3 (2-2). Ensimmäisellä puoliajalla ottelu oli tasainen. Reippaan maaleista vastasivat Drilon Sala ja Niko Sinkkonen. FC Kuusysin tykkeinä toimivat Ville Oksanen ja Osku Partonen. Käännekohdaksi ottelussa muodostui toisella puoliajalla Reippaan saama rangaistuspotku, jonka kyseenalaisuudesta huolimatta Juha Tolvanen ampui maaliin. Sinkkonen teki raitapaidoille lisämaalin, jonka jälkeen FC Kuusysi yritti kuroa peliä tasoihin, mutta vain Antti Mäki onnistui viimeistelyssä.

FC Kuusysin C-88 tytöille turnausvoitto Tanskassa
3.8.2003
FC Kuusysin C-88 tytöt osallistuivat 20. – 24.7 Kööpenhaminassa järjestettyyn Denmark Soccer Festivaliin. Ikäluokassa oli 15 joukkuetta, joista muut tulivat Tanskasta, Ruotsista ja Englannista. Tytöt voittivat alkulohkonsa. Seitsemästä ottelusta 5 voittoa ja 2 tasapeliä. Välierässä kaatui englantilainen Rushden & Diamonds maalein 4-0. Loppuottelussa oli Suomi-Ruotsi maaotteluhenkeä, kun vastaan asettui ruotsalainen Team SSK. Tiukka loppuottelu päättyi Kuusysin 2-0 voittoon, Piia Packalenin hienoilla maaleilla. Tanskasta palasi 17 onnellista tyttöfutaria upea voittopokaali mukanaan.

A-Kuusysi voittoon Turussa
1.8.2003
FC Kuusysin A-nuoret olivat tyytyväisiä pystyessään nousemaan tappioasemasta ensimmäisen puoliajan jälkeen 5-3 (2-3) -voittoon Turun Palloseurasta. FC Kuusysin ensimmäisen jakson maaleista vastasivat Jukka Lehto ja Juha-Pekka Oksanen. "Puolustuspään erikoistilannepelaamista on näköjään harjoiteltava lisää, kahdessa pelissä kolme takaiskua vastustajan erikoistilanteista on liikaa", FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho anlysoi sarjan alkua. Koko ottelun keskikentällä loistavasti pelannut Konsta Hietanen johdatteli toisenjakson maalillaan FC Kuusysin lopulta voittoon. Myös FC Lahden veikkausliigajoukkueesta mukana ollut hyökkääjä Joonas Siikala oli pelipäällä tehden yhden maalin. FC Kuusysin viimeisestä maalista vastasi Dimitri Kovalenko.

B-Kuusysillä ailahteleva syyskierroksen alku
1.8.2003
Epätasaisuus kuvaa hyvin FC Kuusysin B-nuorten otteita tällä hetkellä. Sarjan ensimmäisessä ottelussa FC Kuusysin B-nuoret kaatoivat vierasottelussaan Viikingit Helsingistä peräti 5-1. Ottelun maaleista vastasivat Niko Tuuri kahdesti, Erkka Laakkonen, Vesa Artoma sekä Antti Mäki kerran. Viime sunnuntaina pelatussa B-poikien 1. divisioonan ottelussa Kivimaalla KOPSE voitti kotijoukkueen 3-2 (2-0) lukemin. "Paha olisi pelata pitkävetoa omasta joukkueesta, joukkueen esitykset vaihtelevat loistosuorituksesta aina todella vaisuun peliin. Täytyy analysoida pelaajien kanssa syyt ailahtelevuuteen ja pyrkiä yhdessä korjaamaan ne", mietiskeli FC Kuusysin valmentaja Juha Salonen. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Erkka Laakkonen ja Juuso Veltheim. Seuraavaksi FC Kuusysi kohtaa paikallispelissä FC Reippaan ensi sunnuntaina klo 14 Kivimaan nurmella.

Savolainen ja Kangasaho jatkavat kaksi kautta FC Kuusysissä
21.7.2003
Valmennuspäällikkö Jukka Savolainen ja A-poikien valmentaja Kari Kangasaho jatkavat nykyisissä tehtävissään FC Kuusysissä seuraavat kaksi kautta, 2004-2005. Valmennuspäällikö Jukka Savolaisen tehtävänä on vastata C14 - I7 poikien sekä tyttöjunioreiden valmennuksesta ja kilpailutoiminnasta FC Kuusysissä. Kari Kangasaho jatkaa FC Kuusysin A-poikien SM-sarjajoukkueen vastuuvalmentajana. A-poikien joukkueenjohtaja Eero Valkonen jatkaa myös toimessaan.

A-Kuusysille avauspiste
21.7.2003
A-nuorten jalkapallon SM-sarjassa FC Kuusysi joutui tyytymään sunnuntaisessa avauskierroksen ottelussaan tasapeliin Oulun Luistinseuran kanssa. Kivimaalla lopputulokseksi muodostui 1-1 (0-0). Heti puoliajan jälkeen FC Kuusysi meni johtoon, kun Jonne Kuittinen vapautti Jukka Lehdon maalintekoon. OLS tasoitti hetken kulttua FC Kuusysin puolustuksen haparoidessa. "Nousijajoukkueeksi OLS oli yllättävän hyvä, mutta silti hellekeli tuntui uuvuttavan", sanoi FC Kuusysin joukkueenjohtaja Eero Valkonen. FC Kuusysin kärjessä Jukka Lehto oli pirteä. Keskikentällä onnistui syntymäpäiväänsä viettänyt Konsta Hietanen. Puolustuksen tehokkaimmat pelaajat olivat Jonne Kuittinen ja Tommi Vartiainen.

A-Kuusysi jäi ilman lähtöpisteitä
1.7.2003
FC Kuusysi ei saa syksyiseen A-nuorten jalkapallon SM-sarjaan lähtöpisteitä, kun lahtelaiset hävisivät lauantaina Helsingissä Jokereille 1-3 (1-3). Varttitunnin pelin jälkeen Kari Arkivuo tasoitti numeroiksi 1-1, mutta tämän jälkeen FC Kuusysille sattuivat synkät minuutit, joiden aikana Jokerit karkasi voittoon. Toista puoliaikaa FC Kuusysi hallitsi maalien kuitenkin jäädessä puuttumaan. "Maalinteko oli työn ja tuskan takana, joten lähtöpisteet syksyn SM-sarjaan menivät", voihki FC Kuusysin joukkueenjohtaja Eero Valkonen. "Tällä kaudella kompastuksenamme ovat olleet vieraspelit, joihin on syksyksi löydettävä uusia paukkuja", hän jatkoi.

B-Kuusysi pelasi vaisusti
1.7.2003
FC Kuusysin B-nuoret pelasivat sunnuntaina vaisusti Radiomäellä 1. divisioonan itälohkon ottelussa Kotkan TP:tä vastaan. KTP varmisti säilymisensä sarjassa 1-1 (1-1) tasapelillä. "Tämä oli meiltä kevätkauden pohjanoteeraus. Ottelussa näki selvästi, että KTP tarvitsi pisteen", sanoi FC Kuusysin valmentaja Juha Salonen. FC Kuusysi on pelannut alkukauden hienosti, sillä joukkue sijoittui lohkossaan toiseksi. Vantaan Jalkapalloseura nousi syyskaudeksi SM-sarjaan. FC Kuusysin maalin viimeisteli komealla kaukolaukauksella Juuso Veltheim. Maalivahti Jarkko Koivisto piti lahtelaisryhmää pystyssä kivuliailla hetkillä.

B-Kuusysille pisteet Mikkelissä
1.7.2003
FC Kuusysin B-nuoret tekivät 1. divisioonan merkeissä hyvän matkan Mikkeliin. Kissat taipui ottelussa 0-1 (0-0). FC Kuusysin voiton takana oli Juuso Veltheim, joka upotti pallon maaliin vapaapotkusta 30 metristä loistavalla vedolla. "Saimme toisella puoliajalla linjat tiiviiksi ja tulosta syntyi", ilakoi FC Kuusysin valmentaja Juha Salonen. Erityisen tyytyväinen Salonen oli siihen, että pitkäaikaisloukkaantumisista kärsineet Marko Lindroos, Teemu Keskiväli ja Vesa Artoma olivat pelikuntoisina rivissä mukana.

A-Kuusysillä tehokkaat vaihtomiehet
28.6.2003
FC Kuusysin A-nuorten vaihtomiehet ratkaisivat kotijoukkueelle 2-0 (0-0) voiton KuPSistä SM-karsintasarjan ottelussa Kivimalla. Toisella jaksolla kentälle vaihdetut Jukka Lehto ja Daniel Ursin tekivät maalin mieheen ja pisteet jäivät Lahteen. Voitto nosti FC Kuusysin SM-sarjassa kolmanneksi, kärjessä keikkuu paikallisvastustaja Reipas. "Kai sarjatilanne jotain kertoo lahtelaisten juniorijoukkueiden tasosta. Me pelasimme hyvin etenkin avausjaksolla, ja muutenkin ottelu oli korkeatasoinen. Vaihdot osoittivat, että meillä riittää hyviä pelaajia myös vaihtopenkille", sanoi FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. Maalintekijöiden ohella FC Kuusysin parhaita olivat topparit Tommi Vartiainen ja Jukka Vesala sekä väsymättömästi raatanut Konsta Hietanen.

Kovalenkon läpiajot toivat A-Kuusysille pisteet
19.6.2003
FC Kuusysi nousi Kivimaalla A-nuorten SM-karsintasarjassa toisella puoliajalla tärkeään voittoon Lohjan Pallosta. FC Kuusysi oli vahvempi maalein 2-0 (0-0). "Hieno voitto, joka ratkaisi sen, että olemme syksyllä SM-sarjassa. Näin tuli yksi kauden tavoitteista saavutettua", nautiskeli FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. FC Kuusysin maaleista vastasi Dimitri Kovalenko, jonka kaksi läpiajoa tuottivat osumat. Puolustuksessa peliä avasivat hyvin toppari Jukka Vesala ja vasen puolustaja Jarno Järvinen. Maalissa Marko Frantsi piti nollan.

B-Kuusysi teki kaiken kunnolla
19.6.2003
FC Kuusysin pelaajilla oli hyvä asenne keskiviikkoisessa B-nuorten 1. divisioonan ottelussa Radiomäellä. FC Kuusysi kellisti HJK/2:n maalein 5-0 (1-0). "Päätimme ennen peliä poikien kanssa, että mitä teetkin kentällä tee se kunnolla. Peli olikin kurinalaista ja hyvää", kiitteli FC Kuusysin valmentaja Juha Salonen. Avausjakson maalin viimeisteli Ville Oksanen. Seuraavat kaksi maalia olivat Erkka Laakkosen käsialaa ja loput kaksi tekaisi Antti Mäki.

FC Kuusysi C89 Real Madrid nousi ykkössarjaan
19.6.2003
D90 poikien tavoin C89 Real Madrid joukkueella oli ratkaisupeli noususta Jokelassa keskiviikkona 18.6. Nousukamppailusta ei tullut jännitysnäytelmää, vaan FC Kuusysi C89 Real Madrid joukkue murskasi vastustajan 18-0 lukemin. Syksyllä joukkue pelaa ikäluokan ykkössarjassa.

FC Kuusysi D90 valkoinen nousi ykkössarjaan
18.6.2003
Ratkaisupelissä Järvenpäässä JäPS Salamat kaatui 2 - 6 lukemin. "Tarvitsimme 20 min totuttelua Jampan kovaan hiekkaan, kunnes otimme pelin haltuumme", kertoi FC Kuusysin valmentaja Ismo Kurkela. Ottelun ratkaisuiksi nousivat keskikentällä raataneen Jari Holopaisen upea 1-2 johtomaali vapaapotkusta 20:stä metristä sekä kärkien Riku Heinin ja Toni Miettisen toisen puoliajan maalitehtailu, kaksi osumaa molemmille. Avausmaalista vastasi Ransu Miinalainen, joka Jari Ahosen ohella pelasi uhrautuvasti koko pelin.

A-Kuusysin maalijyvä kadoksissa
16.6.2003
FC Kuusysin A-nuoret joutuivat SM-karsintasarjassa tyytymään maalittomaan tasapeliin Helsingissä PK-35:n kanssa. "Peli oli hallinnassa, mutta maalintekotaito on edelleen kadoksissa. Yksi maali tuli tehtyä, mutta sekin hylättiin käsivirheen takia", harmitteli FC Kuusysin joukkueenjohtaja Eero Valkonen. Lahtelaisten parhaimmistoon nousivat B-ikäinen puolustaja Esa Riikonen ja varmanäppinen maalivahti Olli Halinen.

A-Kuusysi tyytyi niukkaan voittoon
9.6.2003
FC Kuusysin A-nuoret ottivat sunnuntaina Kivimaalla mukavan voiton SM-karsintasarjassa Helsingin Jalkapalloklubista. FC Kuusysi oli ottelussa parempi 2-1 (1-1) lukemin. Niko Leppänen vei FC Kuusysin johtoon jo ensimmäisellä minuutilla vasempaan alanurkkaan suunnatulla vedolla. Toisella puoliajalla kotijoukkueen pelastajaksi ilmestyi Jukka Lehto maalillaan, joka takasi FC Kuusysille kolme pistettä. FC Kuusysin pelaajista yritteliäimpään esitykseen ylsi keskikentän Jarno Järvinen.

B-Kuusysi avasi maalihanat
8.6.2003
FC Kuusysi avasi kunnolla maalihanat kohdatessaan jalkapallon B-nuorten ykkösdivisioonassa Porvoossa Futuran. 1-0 taukojohdosta FC Kuusysi karkasi 9-0 voitoon. "Tasapainoinen suoritus, jossa Futuralta vietiin toisella jaksolla jalat alta. Meillä kaikki pelasi hyvin huoltoa myöten", myhäili FC Kuusysin valmentaja Juha Salonen. FC Kuusysin tehokkain viimeistelijä oli Osku Partonen. Antti Mäki onnistui kahdesti. Yhden maalin tekijöitä olivat Ville Oksanen, Juuso Veltheim ja Jani Kuikka.

FC Lahdesta neljä pelaajaa FC Kuusysin A-poikiin
6.6.2003
FC Lahden liigaryhmän neljä pelaajaa liittyy FC Kuusysin A-nuorten pelaajavahvuuteen viikonloppuna. Kari Kangasahon luotsaama ryhmä kohtaa sunnuntaina 8.6. HJK:n Kivimaan nurmella klo 15.00. Liigajoukkueen mustapaidoista valkoisen paidan vetää viikonloppuna ylleen hyökkääjät Kari Arkivuo ja Joonas Siikala sekä puolustajat Mikko Hauhia ja Niko Leppänen.

A-Kuusysille pisteet Kovalenkon komealla maalilla
1.6.2003
FC Kuusysin Turun vierailu A-nuorten SM-karsintasarjassa onnistui torstaina hyvin. FC Kuusysi sai täyden pistepotin 1-0 (0-0) voitolla. Tunnin pelin jälkeen FC Kuusysi vaihtoi kentälle Dimitri Kovalenkon, josta tuli viisi minuutti myöhemmin ottelun ratkaisija. Jesse Annusen keskityksestä Jonne Kuittinen puski pallon Kovalenkolle, joka veti pallon saksipotkulla päänsä yli Interin maalin ylänurkkaan. "Puolustus pelasi organisoidusti. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun oma pää pysyi puhtaana tällä kaudella", jutteli FC Kuusysin joukkueenjohtaja Eero Valkonen. Urheilupuiston yläkentällä sankariksi nousi maalintekijä Dimitri Kovalenko. Vahvan puolustuksen lukkona maalivahti Marko Frantsi selvitti harvat tilanteet taidolla.

B-Kuusysille merkittävä kotivoitto
1.6.2003
FC Kuusysi teki torstaina maaleja tasaiseen tahtiin kohdattuaan B-nuorten 1. divisioonassa Mikkelin Palloilijat. FC Kuusysi voitti Radiomäellä 5-0 (3-0). "Teimme 80 minuutin aikana maaleja leppoisasti tasaiseen tahtiin ja aiheutimme MP:lle kauden ensimmäisen tappion", huomioi FC Kuusysin valmentaja Juha Salonen. FC Kuusysistä maalinteon aloitti Osku Partonen, jonka osuman jälkeen Niko Tuuri teki hattutempun. Lopussa päätösnumerot sinetöi Juuso Veltheim.

Hietanen A-Kuusysin tähti
25.5.2003
Konsta Hietanen nousi lauantaina Kivimaalla FC Kuusysin A-nuorten tehopelaajaksi, kun lahtelaisryhmä kukisti SM-karsintasarjassa Tampereen Ilveksen. FC Kuusysi oli maalein 2-1 (1-0) ottelussa parempi. Vartin pelin jälkeen Konsta Hietasen keskityksestä Jarkko Valta puski kotijoukkueen ensimmäisen maalin. Toiseen maaliin tarvittiin aikaa 52. minuuttia. Daniel Ursinin syötöstä Hietanen vei pallon rangaistusalueen sisään ja hassutti maalivahdinkin tehden FC Kuusysille maalin. "Joukkueen pelaamiseen on löytynyt hyvä henki. Tämä oli kauden paras pelimme", luonnehti FC Kuusysin joukkueenjohtaja Eero Valkonen.

Iikkasen tehoilta Kuusysin turma
22.5.2003
Lahden A-poikien jalkapalloherruus on tällä haavaa vahvasti Reippaan käsissä. Reipas löi FC Kuusysin Suomen Cupissa muutama viikko takaperin 3-2 jatkoajalla, ja nyt tuli samoin numeroin voitto A-nuorten SM-karsintasarjassa. Reipas sai vahvan alun Kivimaalla pelattuun otteluun. Parinkymmenen ensimmäisen minuutin ajan joukkue vyörytti hyökkäyksiä tasaiseen tahtiin FC Kuusysin maalille. 17. minuutilla Juha Iikkanen pyrähti läpi Janne Karjalaisen avauksesta ja sijoitti taidokkaan osuman. Reipas iski ensimmäisellä jaksolla vielä toistamiseen. Taas mukana oli Juha Iikkanen, joka ohitti Fc Kuusysin puolustajan ja vapautti oikea-aikaisella syötöllään Samu Mandelinin. Mandelin harhautti FC Kuusysin maalissa pelanneen Marko Frantsin ja sijoitti tyhjiin 2-0.

Toisella jaksolla FC Kuusysi pääsi mukaan peliin. Reippaan roiskiessa joukkue otti keskikentän haltuunsa. Etenkin Konsta Hietanen pelasi vahvasti. Hän pääsikin itse viimeistelemään kavennuksen 1-2:een jakson alussa. Tasoitus 2-2:een syntyi Jukka Veltheimin upealla kaukolaukauksella jakson puolivälissä. Sen jälkeen peli oli tasaista. Reippaalla oli ehkä vaarallisemmat tilanteet, muun muassa yläripa ja tolppa. Ratkaisu jäi viime hetkille. Kesken FC Kuusysin pelinrakenteluyrityksen Reippaan Joonas Survonen antoi Juha Iikkaselle pistopallon kyykkäpuolustuksen selustaan. Iikkanen voitti juoksukilvassa vastustajan puolustajan, paineli oikeaoppisesti rangaistusalueelle ja ampui Frantsin käsien kautta etunurkasta sisään.

FC Kuusysin keskikentällä maalintekijät Konsta Hietanen ja Jukka Veltheim olivat toisella jaksolla vahvoja. Kärjen Jukka Lehto oli työmyyrä. "Naapurit olivat nopeita, me hitaita. Jotenkin me jännitimme ja päästimme vastustajan käyttämään parhaita puoliaan. Taas tappio viime hetkillä, se syö tätä porukkaa", mietiskeli FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. FC Kuusysi kohtaa seuraavaksi sarjajohtaja Tampereen Ilveksen lauantaina 24.5. klo 15:00 Kivimaan nurmella.

B-Kuusysi ratkaisi jo alussa
20.5.2003
FC Kuusysin B-nuoret innostuivat sunnuntaina maali-iloitteluun 1. divisioonan ottelussa Tikkurilan Palloseuraa vastaan ensimmäisellä puoliajalla. Kisapuiston hiekkatekonurmella FC Kuusysi pani pallon neljä kertaa vastustajan maaliin avausjaksolla ja voitti lopulta 5-1 (4-0). Kuusysiläisistä kahden maalin tekijöitä olivat Erkka Laakkonen ja Osku Partonen. Yhden maalin viimeisteli Niko Tuuri. Keskikentällä Jani Kuikka ja Antti Mäki pelasivat hyvin. Puolustuksessa Kristian Steenroos pelasi ennakkoluulottomasti.

FC Kuusysin strategiapäivä Tallukassa
18.5.2003
FC Kuusysin strategiapäivä pidetttin Tallukassa la 17.5.2003. Paikalla FC Kuusysin tulevaisuutta olivat miettimässä johtokunnasta puheenjohtaja Risto Viljanen, varapuheenjohtaja Urpo Lampinen sekä jäsenet Harri Paajanen, Timo Toivanen, Raili Pasuri, Rauno Kestilä ja Jouni Piipponen. Valmentajista ja joukkueenjohtajista paikalla olivat kykyvalmentaja Ismo Lius, valmennupäällikkö Jukka Savolainen, tyttöjen valmennuspäällikkö Riku Rännäri, D90 poikien valmentaja Ismo Kurkela, TD91 tyttöjen valmentaja Petri Kallio, TE92 tyttöjen valmentaja Hannu Virtanen sekä E92 poikien joukkueenjohtaja Timo Malén. Arvokkaan panoksesnsa tilaisuudelle antoivat myös kunniajäsen Raimo Valtonen ja ex-toiminnanjohtaja Pentti Körkkö. Kunniapuheenjohtaja Matti Viljanen vieraili myös tilaisuudessa. Urheilutoimenjohtaja Pasi Reinisalo ja toimistosihteeri Päivi Ahonen olivat toimistotyöntekijöistä mukana. Strategiapäivänä mietittiin mm. FC Kuusysin 70 vuotisjuhlia 2004, seuran taloutta, tyttöfutiksen- , nappulafutiksen- sekä huippujuniorifutiksen kehittämistä.

A-Kuusysi hävisi pesäpallokentällä
18.5.2003
FC Kuusysin A-nuoret joutuivat lauantaina SM-karsintasarjassa kohtaamaan Joensuussa JIPO:n kovalla pesäpallokentällä. Jalkapalloilun hienoudet jäivät kovalla alustalla näkemättä ja JIPPO otti pisteet 2-1 (1-0) numeroin. "Otan tappion piikkiini, sillä en saanut pelaajille perille miten tällaisella alustalla olisi pitänyt pelata. Pallo ei pysynyt kenenkään hallussa. Meidän kenttämme ei ole kova hiekkakenttä", tunnusti FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. JIPPO teki maalinsa FC Kuusysin puolustuksen kahdesta virhesyötöstä. FC Kuusysin maali syntyi kulman jälkeen JIPO:n oman pelaajan toimesta. Kaikesta huolimatta FC Kuusysin parhaat pelaajat löytyivät puolustuksesta, jossa topparipari Jonne Kuittinen-Tommi Vartiainen pelasi asiallisesti. Maalivahti Marko Frantsi ei voinut maaleille mitään.

Tero Romakkaniemi TH95 ja nuorempien tyttöjen vastuuvalmentajaksi
13.5.2003
Tero Romakkaniemi toimii TH95 ja nuorempien tyttöjen joukkueen vastuuvalmentajana kaudella 2003.

B Kuusysille niukka tappio
12.5.2003
FC Kuusysin B-pojat kärsivät niukan 1-0 tappion Vantaan Jalkapalloseuralle sunnuntaina pelatussa B-poikien Ykkösen ottelussa Vantaalla. Tuulisissa olosuhteissa pelatussa ottelussa maalipaikat olivat kortilla. "Paremmille hävittiin. Vastustajalla oli fyysinen ryhmä joka vielä pelasikin hyvin", summasi peliä FC Kuusysin valmentaja Juha Salonen. FC Kuusysistä edukseen esiintyi hyvin pelannut puolustuslinja Antti Mäki, Jari-Matti Kivistö ja Ibrahim Yussuf. "Asenteeseen ainakaan ei kaaduttu, se oli koko joukkueella kohdallaan", Salonen analysoi.

A-Kuusysillä ongelmia maalinteossa
4.5.2003
FC Kuusysin A-nuorten osumatarkkuus jalkapallon SM-karsintasarjassa ei ole parasta mahdollista luokkaa. FC Kuusysi kärsi Kisapuistossa tappion Turun Palloseuralle 0-1 lukemin. "Ensimmäinen puoliaika oli sekavaa hakemista emmekä arvioineet maalitilannetta oikein. Itsellemme on maalin tekemisessä edelleen ongelmia", harmitteli FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho, jota jäi kaivertamaan Daniel Ursinin tolppaveto avausjaksolla. "Maali olisi voinut muuttaa pelin luonteen", hän aprikoi.

A-pojat voittoon Valkeakoskella
27.4.2003
FC Kuusysin A-nuoret olivat tyytyväisiä pystyessään nousemaan maalittoman ensimmäisen puoliajan jälkeen 3-1 (0-0) -voittoon Valkeakosken Hakasta. FC Kuusysin johtomaalin puski 50. minuutilla Jarkko Valta Daniel Ursinin keskityksestä. Heti perään Ursin viimeisteli Jukka Veltheimin syötöstä. Hakan kavennuksen jälkeen voiton lahtelaisille ratkaisi lopullisesti Jukka Lehto suoraan ilmasta Ursinin syötöstä. "Vauhdikas peli, jonka tulokseen voin olla tyytyväinen", myhäili onnistuneesta sarja-avauksesta FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho. FC Kuusysin puolustuksen johtajana toimi Jarno Järvinen. Keskikentällä vahvasti töitä tekivät Juha Oksanen, Jukka Veltheim ja Konsta Hietanen. Kärjen tehokkain oli Jukka Lehto.

FC Kuusysin A-pojat ulos Suomen Cupista
22.4.2003
FC Kuusysin A-pojat hävisivät Suomen Cupin 2. kierroksen ottelun FC Reippaan A-pojille jatkoajalla 3 - 2. Kotijoukkueen maaleista vastasivat kapteeni Jarno Järvinen ja Lauri Kilpeläinen.

FC Kuusysin A-pojat jatkoon Suomen Cupissa
7.4.2003
FC Kuusysin A-pojat voittivat Suomen Cupin 1. kierroksen vierasottelussa Itä-Hakkilan Jousen/2 joukkueen puhtaasti 2-0 (1-0). Arktisissa olosuhteissa pelatussa ottelussa vierailijoiden maaleista vastasivat Tommi Vartiainen ja Jarkko Valta. "Kiitokset koko joukkueelle, se todella halusi jatkoon olosuhteista ja vastustajasta huolimatta. Lunta oli kentällä 5-10 cm. Onneksi 6.divisioonassa pelaavan I-HJ/2:n joukkue pelasi Fair Play hengellä ja vältyttiin loukkaantumisilta", summasi FC Kuusysin valmentaja Kari Kangasaho pelin tapahtumia. Joukkueen pelin sieluina toimivat loistavasti pelanneet keskuspuolustajat Tommi Vartiainen ja Jonne Kuittinen. FC Kuusysin A-pojat kohtaavat 2. kierroksen ottelussaan FC Reippaan A-pojat torstaina 17.4. klo 18:00 Kisapuiston tekonurmella.

Ville-Veikko Savolainen West Hamin leirille
7.4.2003
FC Lahden ja FC Kuusysin hyökkääjä Ville-Veikko Savolainen lähtee toistamiseen esittelemään taitojaan jalkapallon Englannin valioliigan West Hamille. Savolainen leireilee lontoolaisjoukkueessa viikon ajan. Savolainen, 17, on pelannut kymmeniä nuorten maaotteluita ja on kotikisoihin valmistautuvan 17-vuotiaiden MM-joukkueen runkopelaaja. Hän todennäköisesti pelaa ensimmäiset ottelunsa jalkapalloliigassa ensi kesänä.

Raini Leppäsalo jatkaa E92 poikien ikäluokan valmentajana
20.1.2003
Raini Leppäsalo jatkaa E92 poikien ikäluokan valmentajana kaudella 2003. Leppäsalo sopimus kestää kauden 2003 loppuun saakka.

Jenni Kousa jatkaa TD90 tyttöjen valmentajana
13.1.2003
Jenni Kousa jatkaa TD90 tyttöjen valmentajana kaudella 2003. Kousan sopimus kestää kauden 2003 loppuun saakka. Kousa toimii yhdessä vastuuvalmentaja Janne Mantsisen ja valmentaja Carlos Brazin kanssa joukkueen valmennustiimissä.

Ville Artoma ja Mika Silventoinen H95 poikien valmentajiksi
13.1.2003
Ville Artoma ja Mika Silventoinen toimivat H95 poikien ikäluokan valmentajina kaudella 2003. Artoman ja Silventoisen sopimukset kestävät kauden 2003 loppuun saakka.

Heidi Hartikainen ja Maarit Korhonen TC89 tyttöjen joukkueen valmentajiksi
13.12.2002
Heidi Hartikainen ja Maarit Korhonen toimivat TC89 tyttöjen joukkueen valmentajina kaudella 2003. Hartikaisen ja Korhosen tehtävänä on toimia yhdessä vastuuvalmentaja Anni Reimarin kanssa TC89 tyttöjen valmennustiimissä. Molempien sopimukset kestävät kauden 2003 loppuun asti.

D90 pojat voittoon itsenäisyyspäivän futsal -turnauksessa Myyrmäessä
9.12.2002
D90 pojat osallistuivat piirin järjestämään futsal -turnaukseen (5 v 5) kahdella joukkueella (valkoinen/sininen). Molemmissa joukkueessa oli mukana poikia kaksi kentällistä. Alussa tuotti vaikeuksia löytää futsaliin vaadittava nopea pelitempo sekä pikkumaalien verkot. Poikien alkuhämmästelyn jälkeen pallo sekä pojat alkoivat liikkua ja tulosta alkoi syntyä. FC Kuusysi -90 valkoinen voitti turnauksen ja FC Kuusysi -90 Sininen sijoittui viidenneksi (5).

Joukkueiden ottelut:
Kasiysi - FC Kuusysi valk. 1 - 1 (Jari Holopainen)
FC Kuusysi sin. - KeiKa 4 - 3 (Jasse Hinkkanen 2, Jyri Poikela, Antti Loikkanen)
FC Kuusysi valk. - Honka UtdM 1 - 1 (Joonas Vanhatalo)
Honka UtdV - FC Kuusysi sin. 3 - 2 (Jyri Poikela, Niko Hakulinen)
FC Kuusysi valk. - Honka UtdV 3 - 0 (Teemu Mikkonen 2, Jari Ahonen)
Kasiysi - FC Kuusysi sin. 4 - 0
FC Kuusysi sin. - FC Kuusysi valk. 1 - 2 (sin: Niko Hakulinen valk: Toni Matikainen, Teemu Mikkonen)
KeiKa - FC Kuusysi valk. 0 - 4 (Ransu Miinalainen 2, Teemu Mikkonen, Toni Matikainen)
Honka UtdM - FC Kuusysi sin. 4 - 4 (Niko Hakulinen 3, Tuomas Ounila)
Loppuottelu:
FC Kuusysi valk. - Honka UtdM 3 - 0 (Teemu Mikkonen 2, Riku Heini)


Marko Määttä ja Teemu Määttä G94 poikien ikäluokan vastuuvalmentajiksi
7.12.2002
Marko ja Teemu Määttä toimivat G94 poikien ikäluokan vastuuvalmentajina kaudella 2003. Molempien sopimukset kestävät kauden 2003 loppuun asti.

Keijo Lähdesmäki ja Rauno Poikela D91 poikien ikäluokan valmentajiksi
7.12.2002
Keijo Lähdesmäki ja Rauno Poikela toimivat D91 poikien ikäluokan valmentajina kaudella 2003. Lähdesmäen ja Poikelan tehtävänä on toimia yhdessä vastuuvalmentaja Marko Hämäläisen ja valmenta Paavo Liimataisen kanssa D91 poikien valmennustiimissä. Molempien sopimukset kestävät kauden 2003 loppuun asti.

Carlos Braz TD90 tyttöjen joukkueen valmentajaksi
27.11.2002
Carlos Braz on uusi TD90 tyttöjen joukkueen valmentaja kaudella 2003. Brazin tehtävänä on toimia yhdessä vastuuvalmentaja Janne Mantsisen kanssa TD90 tyttöjen valmennustiimissä. Brazin sopimus kestää kauden 2003 loppuun.

Janne Mantsinen on uusi TD90 tyttöjen joukkueen vastuuvalmentaja
21.10.2002
Janne Mantsinen on uusi TD90 tyttöjen joukkueen vastuuvalmentaja kaudella 2003. Mantsisen sopimus kestää kauden 2003 loppuun asti.

FC Kuusysi r.y:n syyskokous
15.11.2002
FC Kuusysi r.y:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin ke 13.11.2002 seuran toimistolla Sopenkorvenkatu 4:ssä. Seuran puheenjohtajana jatkaa seuraavat kaksi kautta Risto Viljanen. Lisäksi johtokuntaan valittiin entisinä jäseninä varapuheenjohtaja Urpo Lampinen, Timo Toivanen, Seppo Kauppi, Jouni Piipponen, Kyösti Lampinen, Rauno Kestilä sekä uusina jäseninä Raili Pasuri ja Harri Paajanen. Heistä erovuoroisina seuraavan vuoden sääntömääräiseen syyskokoukseen asti ovat Kyösti Lampinen, Seppo Kauppi, Timo Toivanen sekä Jouni Piipponen.
FC Kuusysi r.y:n budjetti kaudelle 2003 on noin 280.000 €

Jenna Nakari ja Emmi Teva TE92 tyttöjen ikäluokan valmentajiksi
15.11.2002
Jenna Nakari ja Emmi Teva ovat uusia TE92 tyttöjen ikäluokan valmentajia kaudella 2003. Nakarin ja Tevan tehtävänä on toimia yhdessä vastuuvalmentaja Hannu Virtasen kanssa TE92 tyttöjen valmennustiimissä. Molempien sopimukset kestävät kauden 2003 loppuun.

Toni Rask ja Jarno Saarinen TC88 tyttöjen vastuuvalmentajiksi
1.11.2002
Toni Rask ja Jarno Saarinen ovat uudet TC88 tyttöjen vastuuvalmentajat. Rask ja Saarinen ovat toimineet viimeksi FC Kuusysin -90 syntyneiden poikien valmentajina. Molempien sopimukset kestävät kauden 2003 loppuun.

Kari Järvinen -90 poikien ikäluokan valmentajaksi
1.11.2002
Kari Järvinen on uusi -90 poikien ikäluokan valmentaja kaudella 2003. Järvisen tehtävänä on toimia yhdessä vastuuvalmentaja Ismo Kurkelan kanssa -90 poikien valmennustiimissä. Järvisen sopimus kestää kauden 2003 loppuun.

Harri Kauppinen -89 Chelsea joukkueen valmentajaksi
29.10.2002
Harri Kauppinen on uusi -89 Chelsea joukkueen valmentaja kaudella 2003. Kauppisen tehtävänä on toimia yhdessä vastuuvalmentaja Jani Kujalan sekä valmentaja Kari Juntusen kanssa -89 Chelsea joukkueen valmennustiimissä. Kauppisen sopimus kestää kauden 2003 loppuun.

Tytöt menestyivät SPL Uudenmaan taitokisoissa
28.10.2002
FC Kuusysin Ella Niemi voitti kultaa SPL Uudenmaan piirin taitokilpailuissa TC87 tyttöjen sarjassa. Hyvän TC87 tyttöjen menestyksen takasi Tanja Rajakko hopeallaan. TC88 tyttöjen sarjan kultaa voitti FC Kuusysin Mari Toivanen ja saman sarjan pronssia saavutti Tytti Porkka.

Kauden 2002 päättäjäiset
17.10.2002
Kausi 2002 on kunnialla ohi ja juhlat on juhlittu. Suurkiitokset kaudesta kuuluvat kaikille teille pelaajille/erityisryhmäläisille/nappulakoululaisille, jotka ollette olleet FC Kuusysin toiminnassa mukana kauden 2002 aikana. Teidän kaikkien takia on ollut ilo työskennellä!
Kiitokset myös kaikille joukkueiden taustahenkilöille, vanhemmille, valmentajille, yhteistyökumppaneille, seuran johtokunnalle sekä koko toimiston väelle uhrautuvasta kasvatustyöstä.

KIITOS!

Pasi Reinisalo
Urheilutoimenjohtaja
FC Kuusysi r.y.

Kauden 2002 palkitut:

H8-ikäluokan poikien Eero Nopsanen -palkinto:
1994 ikäluokalle, palkinnon nouti Lassi Kärkäs
G9-ikäluokan poikien Simo Syrjävaara -palkinto:
1993 ikäluokalle, palkinnon nouti Niklas Haverinen
F10-ikäluokan poikien Esa ja Mauno Pekonen -palkinto:
1992 ikäluokalle, palkinnon nouti Miikka Malén
E11-ikäluokan tyttöjen Juha Annunen -palkinto:
Siiteri Aino
E11-ikäluokan poikien Risto ja Matti Viljanen -palkinto:
Aaltonen Albert
D12-ikäluokan tyttöjen Raimo Valtonen -palkinto:
Kuisma Riikka
D12-ikäluokan poikien Jari Rinne -palkinto:
Sakki Henri
D13-ikäluokan tyttöjen Ismo Korhonen -palkinto:
Siikaniemi Satu
D13-ikäluokan poikien Ismo Lius -palkinto:
Huuhka Toni
C14-ikäluokan tyttöjen Aimo Karvanen -palkinto:
Porkka Tytti
C14-ikäluokan poikien Timo Mäkinen -palkinto:
Eskola Lauri
C15-ikäluokan tyttöjen Ossi Vilppunen -palkinto:
Näveri Henna
C15-ikäluokan poikien Pertti Tiitta -palkinto:
Oksanen Ville
B16-ikäluokan tyttöjen Eeva Jare -palkinto:
Riikonen Kaisa
B16-ikäluokan poikien Petri Tiainen -palkinto:
Hiltunen Lauri
B17-ikäluokan poikien Raimo Saviomaa -palkinto:
Vesala Jukka
A20-ikäluokan poikien Kari Eloranta- palkinto:
Leppänen Niko
Naisten vuoden pelaaja Rauno Kestilä -palkinto:
Laine Kiia
Tyttöjen vuoden lahtelainen taitokilpailupelaaja Joonas Kolkka -palkinto:
Niemi Ella
Maajoukkuepelaajat 2002:
Niko Leppänen, Ville Karlsson, Marko Frantsi, Mikko Hauhia, Ville-Veikko Savolainen sekä Ville Oksanen
Fair Play -palkinto 2002:
Salminen Timo
FC Kuusysin vuoden lupaavin juniori:
Oksanen Ville
FC Kuusysin vuoden juniori:
Leppänen Niko
FC Kuusysin vuoden tyttöjuniori:
Rajakko Tanja
FC Kuusysin vuoden tyttövalmentaja:
Rännäri Riku
FC Kuusysin vuoden juniorivalmentaja Keijo Voutilainen -palkinto:
Mäkelä Auvo

Onnittelut kaikille palkituille!

Risto Mäkelä jatkaa C89 Real Madrid joukkueen valmentajana
16.10.2002
Risto Mäkelä jatkaa C89 Real Madrid joukkueen valmentajana myös kaudella 2003. Mäkelän sopimus kattaa kauden 2003.

Markku Siira on uusi C89 Real Madrid joukkueen vastuuvalmentaja
15.10.2002
Markku Siira toimii C89 Real Madrid joukkueen vastuuvalmentajana kaudella 2003. Siira on toiminut valmentajana mm. 10 vuotta FC Kuusysin juniorivalmennustehtävissä sekä piirinjoukkueen valmentajana kolme kautta. Siira on suorittanut SPL:n A-valmentajatutkinnon sekä Nuorten valmentajatutkinnon. Pelaajaurallaan Siiralla on 19 poikien maaottelua. Siiran sopimus on mallia 1 + 1.

Hannu Virtanen TE92 tyttöjen vastuuvalmentajaksi
15.10.2002
Hannu Virtanen toimii tyttöjen TE92 joukkueen vastuuvalmentajana kaudella 2003. Virtasen sopimus kestää kauden 2003 loppuun.

Jarmo Roivainen B86 haastejoukkueen valmentajaksi
15.10.2002
Jarmo Roivainen toimii poikien B86 haastejoukkueen valmentajana kaudella 2003. Roivaisen sopimus kestää kauden 2003 loppuun.

Kari Juntunen -89 Chelsea joukkueen valmentajaksi
14.10.2002
Kari Juntunen jatkaa -89 Chelsea joukkueen valmentajana kaudella 2003. Juntusen tehtävänä on toimia yhdessä vastuuvalmentaja Jani Kujalan kanssa -89 Chelsea joukkueen valmennustiimissä. Juntusen sopimus kestää kauden 2003 loppuun.

SPL Uudenmaan piirin C89 poikien Pohjola-Cup katsastukset
14.10.2002
FC Kuusysiä C89 poikien Pohjola-Cup katsastuksissa Talin Hallissa edustavat Jere Halme, Tommi Lehtonen, Peetu Uuskoski, Mikko Jaakola sekä Toni Huuhka.

SPL Uudenmaan piirin C-tyttöjen Pohjola-Cup katsastukset
14.10.2002
FC Kuusysiä C-tyttöjen (-89-90 synt.) Pohjola-Cup katsastuksissa Talin Hallissa edustavat Nana Honkasalo, Jenna Martin, Annamaija Hutri, Pauliina Tuloisela, Terhi Kulju, Riikka Kuisma, Anu Lähteenmäki, Viia Väkeväinen, Salli Sassila, Sanni Kinnunen, Oona Virtanen, Meiju Lappalainen, Nina Sihvonen, Kaisa Leppänen, Jecaterina Mantsinen sekä Moona Sore.

Ismo Kurkela on uusi -90 poikien ikäluokan vastuuvalmentaja
11.10.2002
Ismo Kurkela on uusi -90 poikien ikäluokan vastuuvalmentaja. Kurkela on toiminut viimeksi FC Kuusysin D90 Inter joukkueen valmentajana. Kurkelan sopimus on vuoden mittainen.

FC Kuusysin ikäkausipalkintoehdokkaat 2002
10.10.2002
E11-ikäluokan FC Kuusysin tyttöjen Juha Annunen -palkintoehdokkaat:
Ruponen Maria, Salomaa Emma, Savolainen Sanni sekä Siiteri Aino
E11-ikäluokan FC Kuusysin poikien Risto ja Matti Viljanen -palkintoehdokkaat:
Aaltonen Albert, Lähdesmäki Miikka, Nevzat Mustafa sekä Poikela Pasi
D12-ikäluokan FC Kuusysin tyttöjen Raimo Valtonen -palkintoehdokkaat:
Kuisma Riikka, Lähteenmäki Anu, Mantsinen Jecaterina sekä Virtanen Oona
D12-ikäluokan FC Kuusysin poikien Jari Rinne -palkintoehdokkaat:
Airas Anton, Heini Riku, Miettinen Toni sekä Sakki Henri
D13-ikäluokan FC Kuusysin tyttöjen Ismo Korhonen -palkintoehdokkaat:
Honkasalo Nana, Kivistö Laura, Paajanen Sini sekä Siikaniemi Satu
D13-ikäluokan FC Kuusysin poikien Ismo Lius -palkintoehdokkaat:
Huuhka Toni, Kukkonen Mikko, Lehtonen Tommi sekä Salmensuo Petri
C14-ikäluokan FC Kuusysin tyttöjen Aimo Karvanen -palkintoehdokkaat:
Haverinen Tanja, Lotila Jenniina, Miettinen Tiina sekä Porkka Tytti
C14-ikäluokan FC Kuusysin poikien Timo Mäkinen -palkintoehdokkaat:
Amin Alan, Eskola Lauri, Kankala Kalle sekä Saarelma Tomi
C15-ikäluokan FC Kuusysin tyttöjen Ossi Vilppunen -palkintoehdokkaat:
Kallio Jonna, Niemi Ella, Näveri Henna sekä Rajakko Tanja
C15-ikäluokan FC Kuusysin poikien Pertti Tiitta -palkintoehdokkaat:
Artoma Vesa, Keskiväli Teemu, Oksanen Ville sekä Ysuf Ibrahim
B16-ikäluokan FC Kuusysin tyttöjen Eeva Jare -palkintoehdokkaat:
Heinonen Tinja, Lilja Johanna, Pynssi Anu sekä Riikonen Kaisa
B16-ikäluokan FC Kuusysin poikien Petri Tiainen -palkintoehdokkaat:
Hiltunen Lauri, Luostarinen Antti, Partonen Osku sekä Veltheim Juuso
B17-ikäluokan FC Kuusysin poikien Raimo Saviomaa -palkintoehdokkaat:
Annunen Jesse, Vesala Jukka, Westerlund Joonas sekä Äijö Miikka
A20-ikäluokan FC Kuusysin poikien Kari Eloranta- palkintoehdokkaat:
Frantsi Marko, Järvinen Jarno, Karlsson Ville sekä Leppänen Niko.

TD90 tytöille hopeaa valiosarjassa
10.10.2002
FC Kuusysin TD90 tytöt saavuttivat SPL Uudenmaan piirin valiosarjassa hopeaa. Kultaa voitti VJS.
Onnittelut koko TD90 joukkueelle!!!

TD89 tytöille pronssia valiosarjassa
10.10.2002
FC Kuusysin TD89 tytöt saavuttivat SPL Uudenmaan piirin valiosarjassa pronssia. Kultaa voitti MPS ja hopeaa VJS.
Onnittelut koko TD89 joukkueelle!!!

Paavo Liimatainen -91 poikien ikäluokan valmentajaksi
8.10.2002
Paavo Liimatainen toimii -91 poikien ikäluokan valmentajana kaudella 2003. Liimataisen tehtävänä on toimia yhdessä vastuuvalmentaja Marko Hämäläisen kanssa -91 ikäluokan valmennustiimissä. Liimataisen sopimus kestää kauden 2003 loppuun.

Anni Reimari jatkaa -89 tyttöjen valmentajana
7.10.2002
Anni Reimari jatkaa -89 tyttöjen valmentajana. Reimarin sopimus kestää kauden 2003 loppuun.

Riku Rännäri FC Kuusysin tyttöjen valmennuspäälliköksi
7.10.2002
Riku Rännäri toimii FC Kuusysin tyttöjen valmennuspäällikkönä kaudella 2003. Rännärin tehtävänä on vastata FC Kuusysin tyttö-junioreiden kilpailutoiminnasta sekä valmennuksesta. Rännäri toimii kaudella 2003 myös B17 tyttöjen valmentajana.

SPL Uudenmaan piirin C88 poikien Pohjola-Cup katsastukset
7.10.2002
FC Kuusysiä C88 poikien Pohjola-Cup katsastuksissa Talin Hallissa edustavat Lauri Eskola, Tomi Saarelma, Anssi Kulmala, Ari-Pekka Riikonen sekä Juho Illi.

SPL Uudenmaan piirin B-tyttöjen Pohjola-Cup katsastukset
7.10.2002
FC Kuusysiä B-tyttöjen (-87-88 synt.) Pohjola-Cup katsastuksissa Talin Hallissa edustavat Jonna Kallio, Henna Näveri, Jenna Nakari sekä Anni Lindström.

C87 pojat SAIMAA-turnaus voittoon Lappeenrannassa
2.10.2002
Saimaa-turnaus 2002 pelattiin jo ensikauden ikäluokkien mukaisesti, joten C87 joukkueemme osallistui siis B16-poikien sarjaan. Ikäluokassa oli mukana kaiken kaikkiaan 16 joukkuetta. Turnauspelit etenivät C87 joukkueemme osalta seuraavasti:
Alkulohkon ottelut
FC Kuusysi-PEPO 4-0
Nateva-FC Kuusysi 0-9
Valtti-FC Kuusysi 0-0
Välierä
GrIFK-FC Kuusysi 0-1
Loppuottelu
Valtti-FC Kuusysi 6-7 rp. (varinainen peliaika 3-3)
Onnittelut C87 koko joukkueelle!!!

Reijo Määttä B-poikien huoltajaksi
1.10.2002
Reijo Määttä toimii kaudella 2003 B-poikien huoltajana.

FC Kuusysin Niko Leppänen ja Ville Karlsson U19 EM-karsintoihin
1.10.2002
FC Kuusysin Niko Leppänen ja Ville Karlsson edustavat Suomea 7.-9.10.2002 pelattavassa U19-vuotiaiden poikien EM-karsintaturnauksessa Latviassa. Leppänen ja Karlsson pelaavat FC Kuusysin A-pojissa.

Eero Valkonen jatkaa A-poikien joukkueenjohtajana
1.10.2002
Kaudella 2002 A-poikien joukkueenjohtajana toiminut Eero Valkonen jatkaa A-poikien joukkueenjohtajana myös kaudella 2003.

Jalkapallon ja jääkiekon harrastamisen yhteistoimintasopimus
26.9.2002
Lahtelaiset junioriseurat Kiekkoreipas, FC Kuusysi ja FC Reipas ovat allekirjoittaneet 26.9.2002 yhteistoimintasopimuksen koskien lasten ja nuorten jääkiekon ja jalkapallon harrastamista.

Seurojen tavoitteena on tarjota nuorille mahdollisuus harrastaa edustamaansa lajia kullekin nuorelle sopivalla tasolla ja tarjota eteenpäin pyrkiville, kyvykkäille ja motivoituneille pelaajille edellytyksen kehitykselle. Sopijapuolet pitävät tärkeänä, että nuoret voivat mahdollisimman pitkään harrastaa aktiivisesti useampia urheilulajeja. Sopimus koskee pääasiallisesti ikäluokkia C-juniorit ja siitä nuoremmat.

Sopimuksen allekirjoittivat Kiekkoreippaan valmennuspäällikkö Tuomo Kärki, FC Kuusysin urheilutoimenjohtaja Pasi Reinisalo ja FC Reippaan junioripäällikkö Pekka Kanerva.

FC Kuusysin järjestämässä kauden 2003 joukkueiden aloituspalaverissa vanhempia informoidaan sopimuksen sisällöstä sekä jaetaan kopio sopimuksesta.

SPL Uudenmaan piirin taitokilpailut 2002 Talin hallissa
24.9.2002
SPL Uudenmaan piirin taitokilpailut järjestetään Talin hallissa oheisen aikataulun mukaisesti. FC Kuusysi on ilmoittanut jokaisen aikataulun alla olevat pelaajat mukaan taitokilpailuihin.

la 12.10. klo 09:00-12:00 F10-pojat (1992 synt.)
Tuomas Pajula (tulos 119,9/pronssi)
Albert Aaltonen (tulos 123,1/pronssi)
Miikka Lähdesmäki (tulos 124,6/pronssi)
Don Grossett (tulos 130,3/pronssi)
Miika Malén (tulos 134,2/pronssi)

la 12.10. klo 13:00-16:00 E11-pojat (1991 synt.)
Timo Lekkermäki (tulos 109,2/pronssi)

la 19.10. klo 13:00-16:00 D13-pojat (1989 synt.)
Tommi Lehtonen (tulos 79,3/hopea)
Peetu Uuskoski (tulos 79,4/hopea)
Ville Aaltonen (tulos 82,4/pronssi)
Jere Tanhula (tulos 87,6/pronssi)
Toni Huuhka (tulos 87,7/pronssi

su 20.10. klo 09:00-13:00 C14-pojat (1988 synt.)
Petteri Hallberg

su 13.10. klo 09:00-12:00 TF10-tytöt (1992 synt.)
Caroliina Mantsinen
Anna Järvinen

su 13.10. klo 13:00-15:00 TE11-tytöt (1991 synt.)
Petra Jaakola

su 13.10. klo 15:00-18:00 TD12-tytöt (1990 synt.)
Nina Sihvonen (tulos 123,5/pronssi)
Salli Sassila (tulos 129,7/pronssi)
Riikka Kuisma
Kaisa Leppänen
Anu Lähteenmäki

su 13.10. klo 15:00-18:00 TD13-tytöt (1989 synt.)
Wilhelmiina Järvinen
Jenna Martin
Nana Honkasalo
Annamaija Hutri

su 20.10. klo 14:00-17:00 TC14-tytöt (1988 synt.)
Mari Toivanen
Tytti Porkka
Pia Packalén
Saara Tuominen
Outi Rantanen

su 20.10. klo 14:00-17:00 TC15-tytöt (1987 synt.)
Ella Niemi (tulos 104,1/pronssi)
Henna Näveri (tulos 105,2/pronssi)
Jenna Nakari (tulos 109,1/pronssi)
Tanja Rajakko
Janita Kurkela

Osallistumismaksu kilpailuihin on 3 euroa (sis. Tila-, väline- ja toimitsijakulut). Maksu maksetaan käteisellä ilmoittautumisen yhteydessä Talin hallissa. Maksua vastaan kilpailija saa tuloskortin. Ilmoittautumiset paikan päällä viimeistään oman ikäluokan alkamisaikaan mennessä. Kuljetuksen sekä kilpailumaksun huolehtii pelaaja itse (Muistakaa kimppakyydit!).

SPL Uudenmaan piirin B17 poikien Pohjola-Cup katsastukset
24.9.2002
FC Kuusysiä B17 (1986 synt.) poikien Pohjola-Cup katsastuksessa 30.9.2002 Talin Hallissa edustavat Juuso Veltheim, Niko Tuuri, Osku Partonen, Antti Mäki, Lauri Hiltunen sekä Jarkko Koivisto.

Petri Kallio on uusi -91 tyttöjen vastuuvalmentaja
24.9.2002
Petri Kallio on uusi -91 tyttöjen vastuuvalmentaja. Kallion sopimus on vuoden mittainen.

Arto Järvinen on uusi C88 poikien vastuuvalmentaja
23.9.2002
Arto Järvinen on uusi C88 poikien vastuuvalmentaja. Järvinen on toiminut valmentajana mm. 15 kautta FC Kuusysin juniorivalmentajana, City Starsissa sekä FC Reippassa. Kaudella 2002 Järvinen valmensi FC Reipaan A-pojat SM -sarjaan. Järvinen on suorittanut SPL:n B-tason valmentajatutkinnon. Järvisen sopimus on vuoden mittainen.

Marko Hämäläinen on uusi -91 poikien ikäluokan vastuuvalmentaja
20.9.2002
Marko Hämäläinen on uusi -91 poikien ikäluokan vastuuvalmentaja. Hämäläinen on toiminut viimeksi City Starsin valmennustiimissä. Hämäläisen sopimus on vuoden mittainen.

Jani Kujala on uusi -89 Chelsea joukkueen vastuuvalmentaja
20.9.2002
Jani Kujala on uusi -89 poikien Chelsea joukkueen vastuuvalmentaja. Kujala on pelannut FC Kuusysin nuorissa aina A-poikiin saakka. Kujalan sopimus on vuoden mittainen.

Antero Haili A- ja B-poikien valmennustiimiin
20.9.2002
Antero Haili toimii kaudella 2003 A- ja B-poikien valmennustiimissä vastuualueenaan joukkueiden maalivahdit. Hailin sopimus on vuoden mittainen.

Auvo Mäkelä jatkaa -93 poikien vastuuvalmentajana
19.9.2002
Auvo Mäkelä toimii myös kaudella 2003 1993 syntyneiden poikien ikäluokan vastuuvalmentajana. Mäkelän sopimus on vuoden mittainen.

Kari Kangasaho A-poikien valmentajaksi
18.9.2002
Kari Kangasaho on uusi A-poikien SM-sarjajoukkueen valmentaja. Kangasaho on toiminut valmentajana mm. FC Kuusysin edustusjoukkueessa, FC Mikkelissä, Pallo-Lahdessa, TP-Lahdessa sekä lukuisia kertoja FC Kuusysin juniorijoukkueissa. Kangasaho on suorittanut Palloliiton Jalkapallovalmentajatutkinnon.

Juha Salonen B-poikien valmentajaksi
18.9.2002
Juha Salonen on uusi B-poikien joukkueen valmentaja. Salonen on toiminut juniorivalmentajana mm. Ilveksessä, Hakassa, JJK:ssa sekä FC Kuusysissä kausilla 2001-2002. Salonen siirtyy FC Kuusysin yksilövalmentajan tehtävästä B-poikien valmentajaksi. Salonen on suorittanut Ammattivalmentajatutkinnon.

Ville-Veikko Savolainen West Hamin testiin
6.8.2002
FC Kuusysin Ville-Veikko Savolainen (1986) on parhaillaan Englannin valioliigaseuran West Hamin testattavana. Savolainen viettää Lontoossa viisi päivää. Talvella nuorukainen kävi jo Newcastle Unitedin testileirillä.

Suurhalliin uusi matto
6.8.2002
Lahden Suurhalliin asennettiin uusi matto. 21-vuotiaan vanhan maton korvannut uusi matto todettiin hyväksi vihkiäistilaisuudessa. FC Kuusysin 1992 syntyneet pojat pääsivät ensimmäisinä kokeilemaan uutta alustaa.