l
Ympyrä2001.GIF (4071 bytes)

Sivakk2vari.gif (6928 bytes)
N:o 3/2000
Heinola Ladun jäsenehti Internetissä

Oikealla olevan kuvan teksti
Vastavalittu puheenjohtaja Outi Montonen ja puheenjohtajuudesta luopunut Seppo Rauriainen jatkavat Heinolan Ladun johdossa uusissa rooleissaan. Kehitys kehittyy ja latua riittää molemmille.

Etusivu 300.jpg (11733 bytes)

TAKAISIN
ETUSIVULLE

 

Toiskertalaisena tunturissa 8.-16. 9. 2000
Leena Myrsky-Lehtisen retkikertomus "Ruskatrio" Martin, Annen ja Leenan Ruskaretkestä.

LATULAISET !!!

Lumeton on talven alku, ainakin vielä tätä kirjoittaessani, onneksi sauvakävelyllä voi korvata osan hiihtohaluista. Vuoden ollessa lopuillaan, väkisinkin tulee mieleen tapahtumat päättyvän toimintakauden ajalta. Yhdistyksemme täytti 30 vuotta kauden aikana, sitähän me juhlimme Karhulammen upouudella kodalla toukokuulla. Talkootoiminnalla oli merkittävä osuus toiminnasta tänäkin vuonna. Juustopolku sai entistä ehomman viitoituksen ja maalaukset. Akumajalla Karigasniemellä talkoilimme myös ansiokkaasti, rakensimme sinne uuden WC-rakennuksen ja rantasaunan, joka on vesikattovaiheessa. Kesän tultua ensivuonna jatkamme rakennusta. Talkootöihin osallistuneille esitän parhaimmat kiitokset työskentelystä yhteiseksi hyväksi, toivon että edelleenkin jaksaisimme touhuilla ensivuonna uusissa talkoissa. Periteisiksi muodostuneet tapahtumat, kuten Kuutamoilves, Retkihiihto, Kaupunkipyöräily, Yökävely, Elopolkaisu, Juustopolku ja Ilvesmaraton keräsivät latulaisia runsaasti liikkumaan ja kuntoilemaan. Sauvakävely on vakiinnuttanut paikkansa kuntoilulajina. Lapinretkiä tehtiin kolme kauden aikana.

Syyskokouksessa marraskuun lopulla päätettiin jatkaa toimintoja entisessä laajuudessa, tapahtumakalenteri on luettavissa lehdessämme. Kokouksessa käsiteltiin myös talousarvio, joka hyväksyttiin. Yhdistyksemme uudeksi puheenjohtajaksi valittiin liikunnanopettaja Outi Montonen, joten osaltani tämän palstan kirjoitus puheenjohtajan roolissa on viimeinen. Toivotan Outille Onnea puheenjohtajan tehtävässä, latulaisia on tosi mukava johtaa!

Latulaiset, 22-puheenjohtajavuoden yhteistoiminnasta esitän Parhaimmat Kiitokset, kaudesta on vaan pelkästään tosi-hyviä muistoja!! Tapaillaan edelleen poluilla, laduilla, tapahtumissa, talkoissa ja lapinretkillä. "Kerran latulainen, aina latulainen!"

Kokouksessa valittiin hallitukseen erovuorossa olleista edelleen jatkamaan Asko Huvinen, Harri Ikonen, Riitta Peltonen, Asta Mykrä, Martti Länsiluoto ja Jari Kinnunen, sekä Outin paikalle minut. Varajäseniksi valittiin Taisto Tossavainen, Pekka Virtanen, Aino Tiittanen ja Markku Pakkanen. Jäsenmaksuja kokouksessa päätettiin myös nostaa n. 10 markalla jäseneltä. Korotus johtuu Suomen Ladun jäsenmaksun korotuksesta samansuuruisella summalla, vastineeksi jäsenperheet saavat muovisen jäsenkortin, sekä jäsenetuihin on tullut parannuksia.

Latulaiset, toivotan Teille Hauskaa Joulua Ja Onnellista Uutta Vuotta!!!

Seppo Rautiainen


VUODEN LATULAINEN
Vuoden Latulaiseksi nimettiin Aimo Kvick. Onnittelemme aktiivista latulaista!


TULEVAA TOIMINTAA

SUKSIEN VOITELUILLAT
Suksien voiteluillat Latumajalla käynnistyvät to 4.1.-01 klo 18.00-19.30 ja jatkuvat torstaisin 22.3.-01 asti. Voit tuoda suksesi voideltavaksi tai voidella ne itse Latumajan tiloissa. Voitelusta peritään voiteiden kulumista vastaava hinta.

IV RETKIHIIHTO

-Sunnuntaina 28.1. 01 JYRÄNKÖ-LÄPIÄ
-Lähtö Ilvesreitin lähtöpaikalta Jyrängöstä klo 09.00. Matka n.22 km
-Hiihdetään metsäautoteitä ja polkuja pitkin Läpiän laavulle,
jossa nautitaan nuotiokahvit . Omat eväät ja juomat mukaan

RETKIHIIHTOVIIKKO

Viikolla 16/2001 AKUMAJALLA Karigasniemellä 14.4-21.4.2001. Mukaan mahtuu 10 henkilöä. Kuljetus omilla autoilla kimppakyytinä, majoitus Akumajalla, ruokien valmistus yhtesesti porukalla hankituista tarvikkeista. Tehdään päivittäin hiihtoretkiä Paistunturialueelle. Hinta-arvio n. 1200,-/henk. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Sepolle puh 040 7380960 tai 7144587.


Heinolan Ladun jäsenmaksut v. 2001
        1. jäsen                     80.-
        2. jäsen                     40.-
        Lapset                     10.-
        Perhejäsenmaksu   120.-
Jäsenetuina saat Latu ja Polku, sekä Sivakka lehdet ja monenlaista liikunataan, ulkoiluun, retkeilyyn ja kuntoluun liittyvää toimintaa.

Sivun alkuun