MEIJÄN BÄNDI
Soittaja-osaston julkaisusarjaa  
luettelomerkki MikäMies?
luettelomerkki Basistivitsit
luettelomerkki Musalinkit
luettelomerkki Soppaa
luettelomerkki Savoni
luettelomerkki Jätöskirja

 Tsekkaathan Näitäkin

>Päivän Haksut

>Pahkaa Basistilta
 
 

MEIJÄN BÄNDI

MEIJÄN BÄNDI:
@ Anna-Pauliina, voc @ Mirkku Okkola, voc @ Antti Hinkkanen, keyb @ Markku Ohtava, g @ Timo Hokkanen, sax @ Heska Pavonen, tpt @ Pasi Kuikka, b @ Pentti Hilkuri, dr,  @ Jussi Hämäläinen, perc,@ Pentti Anis, bussinulkki ja 
@ Olli Kulo, miksaus

Keikkamyynti: @ Kullervo Pellinen;  Levytuottaja: @ Sorvankylän Levynhävittäjät


@ MUUTAMAT VIERUMÄEN JUTUT BÄNDISTÄMME@
 
@ koko orkka herkuttelee ja soittaa kilkuttavaa musaa
 
@ soitamme hullusti piisejä kuin kuiskauksia mollissa, ja joskus jopa kierimme humpassa
 
@ jos on joskus komppi pihalla, niin koko vastuu on orkan Markulla ja kompin pilaajana tunnetulla Hilkuri-Pentillä
 

@ Hinkkasen Antti on piano hullu. Ja joka keikalla se höpöttää, että piano kulluu...piano kulluu! Silloin tällön se kuiteski soitteloo sitä Ruusus-Jenkkaa, vaekka on kireä ukkeli

@ Pentti heittelee joskus pirut komppiin ja kitaristi laittaa piristettä väliin
 

@ Anna kostuu, jos saa musan päälle giniä, Mirkku tykkää osterista ja saa pihvinsä kompilla
 

@ basisti on saanut oppinsa hevistä ja on vissiin nuottimies
 
@ fonistilla on kuano pillin päällä - tiätysti - jos se ei pikaisesti ällyy, niin pilli kumahtaa heti soimaan, Sillä on kuparipilli sekä sisäliitin ja siinä on nappi sointi
 

@ viime viikolla oli orkan nassut Turussa ja edellisen viikon Huttulassa
 
@ Kotkan lupilla Mirkku kiiti huumassa ja pyysi Jykää tanssaamaan
 

@ Hinkkas Antti muutti synasta nasevaan kurttuun kesken humppapiisin ja kevätrallin Nää on niitä pakollisia rimputuksia.

@ Anna-Pauliina tykkää hetkuttaa räppiä

@ soitettiin kerran yks Vallun biisi, se "Äänisen Kypärät" ja jätkät veti kipaletta turvat kylessä. Saatiin tutut virpoamaan ja sällitkin kuuntelemaan. Joku huusi kipaleen jäläkeen sivusta kiitoksen

@ yleensä myö pietään kipaleissa lämmin tempo. Lisäksi se on puhdasta ja aatteellista. Sillon tuntuu että soitto kolahtaa.

@ oli meillä kerran yks Ossi nurkassa ja Simo Hovari (on nykyään tutkijana sossussa), mutta ne soitti sumussa pieleen, niin ne laitettiin kämpille piristymään.

@ yhellä keikalla alako Heska nalkuttamaan ja murisemaan. Päätettiin koko sakki kimpassa laittaa poika piharampille. Siellä se hiiriä tenttaili aikansa ja otti varmaankin maljat katolla. Tiesin vuan, ku yks tuttu virmasta siitä kerto. Ainaskaan hiä ei ollu huppelissa piimästä.

@ se oli vissiin sama keikka, kun meitä oli kuuntelemassa virittajä Paananen, etustaja Virkki ja viulisti Huttunen. Portsari vilikasi herroja pari kertaa , ennenkun kupsautti sällit  - nämä turvattomat karkulaiset - ulos pikana tallustelemaan

@ bändin nuotit ovat vissiin - Herkon Mapissa. Vae liekkö Kettulan vintillä? Tiijjä häntä.

@ Pirkko ja Hellu ovat bändäreitä, ne on yleensä saatu bussiin nurisematta. Tytöt ovat älyttömiä painon erittelijöitä. Palvovat silliä ja hämmästelevät kupujansa.

@ silloin kun kitaristi lomaili Roomassa ja soitettiin koulujortsuissa, Reiska oli lavalla ja piti kauheeta mölyä. Kyllä Abit hermoili! Nehän rustaileevat penkkareita ja toivovat älliä ja kukkia.
 
@ keikkatauot istutaan petatulla sohvalla - tupakoidaan kessua tai luikautetaan sätkät, paitsi Ohtavan Markku. Se kattoo tauot murhia telkusta.

@ keikkajuomina naukkailemme joskus pikaiset limsat tai tutut tarjoaa viskiä - turvallinen Kossu on kuitenkin Pavosen Heskan lemppari.

@ Orkka herkuttele joskus - ja nauttii papuhärästä ja jälkiruoaksi mutustelee viiliä - ruokajuomana on useimmiten potullinen viskiä tai solutettua kahvia.

@ tauoilla levynhävittäjä panee kasettimet kuluun ja kajauttaa rokit

@ bändikuvassa seisomme kuin kuusi villiä - rillit kuvissa, bändiasuna meillä on oikeat varkut ja ruskettuneet lenkkarit.

@ ja keikan jälkeen me pirautetaan kassalle ja saadaan kymppi per turpa. Ja joskus meillä onkin sit tonnit näpissä. Etteikö bändissä raha liiku?

@ nää meijän bändin soitot on hillittyjä hanttihommia, kuiteskin joskus hillitöntä paahtamista
 
@ kyll` me kuunnellaan välliin muitakin bändejä

@ että semmosia rokkikasvoja tässä ollaan

@ kohta alkaakin olla keikkarintamilla kesän mallit ja sit` tunkeekin jo syssyn tuoksut - menossa ollaan talvihin synkkään ..JA JUTUT PIDETÄÄN VIISTOSSA JATKOSSAKIN ... EHKÄ???!!!

 

 MikäMies - Basistivitsit - MeijänBändi - MiunMusalinkit - MinunSavoni - SoittajalleSoppaa 

 Design © 2001 Herkko