Pirkka ja Leila Aholan lomamökit

 

Lehtelä

Kukkian rannalla sijaitseva yksikerroksinen mökki, jossa on avara oleskelutila.

Emäntä 

Nerosjärven rannalla sijaitseva kaksikerroksinen mökki, mukavan tunnelmallinen,  täydellinen pienelle porukalle.           

Sammalinen

Kukkian rannalla sijaitseva kaksikerroksinen  mökki, avara oleskelutila sekä ylhäällä, että alhaalla.

Yhteystiedot:

Pirkka ja Leila Ahola

Porasantie 400

17630 Vesijako

puh. 03-55 72002, 0400-939 425

fax 03-55 72002

Sähköposti: pirkka.ahola@pp.phnet.fi

 

Yleistä vuokrauksesta:

1.6 - 31.8 (A-kausi) viikko alkaa la- iltapäivästä ja päättyy seuraavan viikon la- aamuun. A-kaudella ei vuokrata viikonloppuja. Muina aikoina viikko alkaa pe- iltapäivästä ja päättyy seuraavan pe-aamuun. Sopimuksen ja mahdollisuuksien mukaan myös muunlaiset ajat tulevat kyseeseen. Viikonloppu on perjantaista sunnuntaihin. Hintoihin sisältyy sähkö, lämmitys, polttopuut ja ALV-vero.

Lisämaksusta teemme loppusiivouksen 100 euroa ja liinavaatteetkin 10 euroa/henkilö on mahdollista saada. 

Vuokrattaessa mökki maksetaan ensin varausmaksu, joka on 25% mökin vuokraushinnasta. Hinnasta jäljelle jäävä summa maksetaan vähän ennen loma-aikaa. Viikonloput maksetaan kerralla. 

Loppulasku toimitetaan noin kuukautta ennen lomaanne, ja lasku erääntyy viikkoa ennen lomaanne. Samalla toimitamme teille ajo-ohjeet ja kartan, joiden avulla löydätte meille.

Varausmaksun palautuksesta: Jos joudutte perumaan lomanne, niin tehdessänne sen vähintään kuukautta ennen lomaanne, saatte varausmaksusta 80% takaisin, koska silloin meillä on vielä mahdollisuus löytää uudet vuokralaiset mökille kyseiseksi ajaksi. Alle kuukauden varoitusajalla peruutettuna varausmaksua ei palauteta.