Asumme eteläisessä Suomessa, n. sata kilometriä Helsingistä, 20 km Lahdesta, Hollolan kunnan Herralan kylässä.

Tässä pieni esittely:

Nimeni on Seija Hiltunen, syntynyt joskus kauan sitten. Perheeseeni kuuluu aviomies ja neljä aikuista lasta joista osa on jo muuttanut pois kotoa.
Koirat ovat kuuluneet elämääni pienestä pitäen, mutta varsinainen koirahulluus iski kun nuorin lapsistani ehti kouluikään. 

Käyn aika paljon näyttelyissä ja silloin on perheen apu tarpeen, tarvitaan autonkuljettajaa, "tolppaa", ulkoiluttajaa, harjaajaa ym. Etenkin pidemmillä matkoilla on korvaamaton apu, kun on joku joka huolehtii koirista ja tavaroista näyttelypaikalla. 
Ja tietenkin kotona olevat koirat tarvitsevat myös hoitajan. 

Koiramme elävät perheen kanssa samoissa tiloissa, nukkuvat sängyssä ja sohvalla tai joskus jopa lattialla.  

Pentueita on satunnaisesti, kasvatus on ns. pienimuotoista. Pentujen totuttaminen maailman menoon aloitetaan noin kahden - kolmen viikon iässä, siihen saakka saa emä hoitaa pennut rauhassa, valvovan silmäni alla. Sen jälkeen alamme yhdessä emän kanssa hoitamaan hommia oikein todella, minun työt lisääntyvät ja emän vähenevät. Emä saa osallistua pentujen hoitoon  ihan niin kauan kuin haluaa.

Kennelnimi minulle myönnettiin vuonna 1995.                

Koiriin liittyvää koulutusta:
Kennelliiton järjestämät kasvattajan peruskurssi (-94), jatkokurssit (-95 ja –98), kehäsihteeri-, tottelevaisuuskoulutusohjaaja-, liikkeenohjaaja-, koetoimitsijakurssi.
 
Jämsän maatalous- ja puutarhaoppilaitoksen järjestämä koirankasvattajakurssi (99-00) 8 opintoviikkoa.

Olen suorittanut tunnistusmerkitsijäkurssin  ja minulla on myös mikrosiruoikeudet.